• PRO TV
  • Ana Baniciu a născut prematur. Motivul pentru care a fost obligată să nască prin cezariană, înainte de termen: „Este cu riscuri”

Ana Baniciu a născut prematur. Motivul pentru care a fost obligată să nască prin cezariană, înainte de termen: „Este cu riscuri”

Ana Baniciu a născut prematur. Motivul pentru care a fost obligată să nască prin cezariană, înainte de termen: „Este cu riscuri”

Ana Baniciu și soțul ei, Edy, sunt în culmea fericirii. Artista a născut primul ei copil, iar Mircea Baniciu abia așteaptă să își cunoască nepoțelul.

 

Gallery

Ieri, 4 iunie, Ana Baniciu a născut. Fiica lui Mircea Baniciu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, însă micuțul a venit pe lume înainte de termen. Recent, tatăl artistei a mărturisit cum se simte proaspăta mămică, dar și când va fi externată.

Ana Baniciu a născut prin cezariană, înainte de termen

La începutul acestei săptămâni, Ana Baniciu își anunța fanii cu mare bucurie că va naște în jurul datei de 12-13 iunie. Câteva ore mai târziu, însă, intra în sala de operație și își aducea pe lume fiul, prin cezariană.

Deși și-a dorit foarte mult să nască natural, acest lucru nu a fost posibil, însă operația a decurs conform planului, iar Ana Baniciu și fiul lor sunt bine și așteaptă să vină acasă.​ Mircea Baniciu nu și-a cunoscut, însă, nepoțelul, dar a văzut mai multe fotografii cu el și este mai fericit ca niciodată.

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos! Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav.

Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect. I-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine! Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mâna și vom merge în parc”, a spus Mircea Baniciu, conform Playtech.

Ana Baniciu va fi externată spre sfârșitul acestei săptămâni

Deși a născut prin cezariană, înainte de termen, totul a decurs fără incidente, iar Ana Baniciu și cel mai nou membru al familiei vor veni acasă, peste doar câteva zile. Întreaga familie îl așteaptă pe micuț acasă, la fel și Mircea Baniciu, care, din cauza programului încărcat, încă nu l-a cunoscut.

„Nu o să merg la spital. În două, trei zile se vor întoarce acasă, iar eu voi fi plecat. Am de susținut niște spectacole. Astăzi în niciun caz nu voi ajunge, dar mâine sper să ajung, să îi fac o vizită, ori acasă dacă o externează, ori la spital”, a mai spus artistul.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni