• PRO TV
  • Noi informații în cazul tragediei din Italia! Cât timp le-a luat salvatorilor să ajungă după ce a fost dată alarma: „Se include aspectul unui omor din culpă”

Noi informații în cazul tragediei din Italia! Cât timp le-a luat salvatorilor să ajungă după ce a fost dată alarma: „Se include aspectul unui omor din culpă”

Noi informații în cazul tragediei din Italia! Cât timp le-a luat salvatorilor să ajungă după ce a fost dată alarma: „Se include aspectul unui omor din culpă”

Ancheta deschisă de către autoritățile italiene în cazul tragediei de pe răul Natisone este în plină desfășurare! Oamenii legii vor stabili dacă accidentul putea fi evitat, având în vedere și minutele prețioase pe care salvatorii le-ar fi pierdut până a ajunge la fața locului

Gallery

​Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Molnar sunt cei trei tineri români care au fost luați de o viitură puternică în timp ce se aflau în trecere pe râul Natisone, din Italia. Trupurile neînsuflețite ale celor două fete au fost găsite de către salvatori după lungi căutări, însă Crstian este în continuare dipărut, la 4 zile după tragedie.

Patrizia Cormos a sunat de patru ori la numărul unic de urgențe 112, iar al cincilea apel a fost efectuat de către o persoană care se afla în trecere prin zona respectivă și care a observat pericolul.

Anchetatorii trebuie să refacă pas cu pas fiecare minut al operațiunii de salvare, neclară în aceste momente. Se pare că elicoperul care trebuia să vină la fața locului a decolat cu o întâziere de 23 de minute față de primul apel, cel efectuat de Patrizia. De asemenea, aeronava din Udine a fost trimisă mult mai târziu, când autoritățile și-au dat seama că celălalt elicopter din Veneția nu va ajunge la timp.

Într-un final, echipele de salvare au ajuns la ora 14:00, cu 31 de minute întârziere.

„Unul dintre apeluri a fost dat de către fată. Și era ora 13.29. Vom conduce toată ancheta și vom face toate verificările ca să aflăm dacă salvatorii au ajuns la timp.

Ancheta deschisă nu mai este una de tip informativ dar include aspectul unui omor din culpă împotriva unor persoane necunoscute”, a declarat Massimo Lia, procuror din Udine.

Foto: Știrile PROTV, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni