• PRO TV
  • Octavian Strunilă a împlinit 43 de ani. Cum arată după ce și-a făcut o schimbare de look și cu ce se ocupă în prezent

Octavian Strunilă a împlinit 43 de ani. Cum arată după ce și-a făcut o schimbare de look și cu ce se ocupă în prezent

Octavian Strunilă a împlinit 43 de ani. Cum arată după ce și-a făcut o schimbare de look și cu ce se ocupă în prezent

Octavian Strunilă, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, a împlinit astăzi 43 de ani. S-a remarcat prin rolul lui Stiven în serialul „Inimă de țigan” (2007), dar treptat cariera lui a evoluat. În prezent, pe lângă activitatea de actor la teatru, el este scriitor și producător.

Cu ocazia zilei de naștere, colegii de la Teatrul Metronom din București i-au transmis un mesaj emoționant: 

„Astăzi, sărbătorim călătoria incredibilă a unui om a cărui creativitate și viziune au atins nenumărate suflete. În calitate de fondator al Teatrului Metronom, a construit un sanctuar în care arta prinde viață, unde poveștile sunt țesute cu pasiune și unde publicul este transportat în lumi minunate. Munca sa a umplut scenele sălilor de spectacole cu strălucire, arătându-și talentul și dăruirea fără egal pentru teatru. Ideile sale, imortalizate în multe piese de teatru de succes, au puterea de a stârni emoții, de a provoca gânduri și de a inspira schimbare. Cu talentul său, a dat voce celor ce nu vorbesc, creând personaje și povești care rezonează profund cu toți cei care le experimentează. Dincolo de realizările sale profesionale, este un tată și un soț devotat, un munte de putere și dragoste pentru familia sa. Abilitatea sa de a echilibra cerințele carierei cu responsabilitățile și bucuriile vieții de familie este cu adevărat remarcabilă! În această zi specială, îți dorim să continui să inspiri, să creezi și să strălucești. La cât mai mulți ani de triumfuri artistice, bucurie personală și creativitate fără margini. La mulți ani, Octavian Strunilă!”

Gallery

Octavian Strunila a studiat informatica în liceu, apoi a fost admis la Facultatea de Studii Economice. După numai un an, a abandonat acest domeniu pentru a se dedica actoriei. A studiat și a absolvit Facultatea de Teatru la clasa actorie, apoi a studiat la Universitatea Națională de Teatru și Film IL Caragiale, având două diplome de master: în regie de film și scenaristică. Astăzi are un teatru privat, Teatrul Metronom București, scrie și regizează piese, iar când timpul îi permite, se dedică proiectelor de film.

În prezent, actorul se află într-un turneu prin țară, cu colegii de la teatrul Metronom. În data de 3 iunie, el a transmis un mesaj de la Iași, iar admiratorii au observat imediat o schimbare de look. (vezi foto mai sus)

Octavian Strunilă este împreună cu soția sa Oana de aproximativ 16 ani. Ei au doi copii. În timpul liber adoră călătoriile. (vezi mai multe imagini recente în galeria foto de mai sus)

Sursă foto: Facebook/ Oana Strunilă, Octavian Strunilă

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni