• PRO TV
  • Donald Trump a vrut să interzică TikTok-ul, iar acum și-a făcut cont! Primul video postat de fostul președinte al SUA a adunat peste 83 de milioane de vizualizări

Donald Trump a vrut să interzică TikTok-ul, iar acum și-a făcut cont! Primul video postat de fostul președinte al SUA a adunat peste 83 de milioane de vizualizări

Donald Trump a vrut să interzică TikTok-ul, iar acum și-a făcut cont! Primul video postat de fostul președinte al SUA a adunat peste 83 de milioane de vizualizări

Cu o condamnare pe cap, Donald Trump își face timp și pentru rețelele de socializare. Recent, el și-a deschis un cont pe TikTok, platformă pe care până nu de mult și-o dorea închisă.

Gallery

Fostul președinte al SUA a fost găsit vinovat în toate cele 34 de capete de acuzare formulate în dosarul deschis în cazul falsului în acte contabile comis pentru a încerca să acopere plățile făcute către Stormy Daniels, o actriță pornă cu care Trump ar fi întreținut relații sexuale.

Acum, Trump așteaptă verdictul judecătorului. Sentința poate varia de la o amendă, eliberare condiționată până la o pedeapsă cu închisoarea de până la patru ani.

Donald Trump și-a făcut cont pe TikTok

Zilele trecute, Donald Trump și-a făcut cont pe TikTok, în ciuda faptului că a încercat să îl interzică din motive de securitate națională în timpul președinției sale.

În 2020, el a semnat un decret prezidențial prin care a încercat să interzică platforma pentru legăturile sale cu China. Actul  a fost în cele din urmă blocat de instanțele americane, potrivit BBC.

Cel de-al 45-lea președinte al SUA nu urmărește pe nimeni, însă are un număr record de urmăritori adunați în doar câteva ore. Contul lui Trump are peste 5,4 milioane de urmăritori și peste 5,7 milioane de aprecieri.

Donald Trump a postat un singur clip de 13 secunde care a adunat peste 83,8 milioane de vizualizări în doar trei zile.

@realdonaldtrump Launching my TikTok at @UFC ♬ original sound - President Donald J Trump

Politicianul apare alături de Dana White, președinte Ultimate Fighting Championship. „Președintele este acum pe TikTok”, spune White, în timp ce Donald Trump afirmă „E o onoare”. Clipul a fost filmat la GALA UFC 302 care s-a ținut în 2 iunie la Prudential Center din New Jersey.

În videoclip, Trump face o baie de mulțime, este aplaudat de o întreagă sală și face selfie-uri cu spectatorii veniți să vadă meciurile din gală.

Trump a declarat că va folosi „toate instrumentele disponibile pentru a vorbi direct cu poporul american”.

Președintele Joe Biden folosește, de asemenea, platforma TikTok pentru a-și face campanie în vederea realegerii în noiembrie, dar a adunat doar 359.000 de adepți.

Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni