• PRO TV
  • O bunică și nepotul său, curentați la un hipermarket din București după ce au pus mâna pe un cărucior de cumpărături

O bunică și nepotul său, curentați la un hipermarket din București după ce au pus mâna pe un cărucior de cumpărături

O bunică și nepotul său, curentați la un hipermarket din București după ce au pus mâna pe un cărucior de cumpărături

Incident șocant într-un hipermarket din Capitală, unde o bunică și nepotul său s-au curentat după ce au pus mâna pe un cărucior de cumpărături.

Potrivit primelor informații, cauza incidentului ar fi fost un cablu neizolat. Femeia, în vârstă de 54 de ani, a mers la cumpărături cu nepotul său de 5 ani, însă nu a mai apucat să intre în magazin.

Potrivit martorilor, inițial copilul a pus primul mâna pe cărucior și a început imediat să plângă spunându-i bunicii că s-a curentat. Femeia nu l-a crezut și a pus și ea mâna pe cărucior.

În acel moment, mâinile i-au rămas încleștate pe cărucior și a leșinat. Cei doi au fost transportați de urgență la spital, iar oamenii legii au deschis acum o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Starea celor doi este una bună acum, după ce medicii le-au făcut toate investigațiile. Femeia a depus plângere la poliție și așteaptă acum ca autoritățile să ia măsurile legale în urma acestui incident.

Reacția reprezentanților hipermarketului 

"Imediat după semnalarea acestui incident, echipa noastră a intervenit prompt pentru a asigura zona și am solicitat intervenția unei firme specializate, care a eliminat orice posibil pericol, fapt constatat ulterior și de către o firmă autorizată.

Suntem în contact cu familia afectată pentru a ne asigura că le oferim sprijinul de care ar putea avea nevoie.

Siguranța clienților noștri este prioritară, incidentul petrecut este unul izolat și am luat toate măsurile necesare pentru a preveni repetarea unei astfel de situații regretabile", a transmis compania.

Sursa foto: Shutterstock.com 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni