• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, detaliu secret despre Monica Gabor! Din ce face bani, de fapt, fosta lui soție în America: „Nu mai are nicio afacere!”

Irinel Columbeanu, detaliu secret despre Monica Gabor! Din ce face bani, de fapt, fosta lui soție în America: „Nu mai are nicio afacere!”

Irinel Columbeanu, detaliu secret despre Monica Gabor! Din ce face bani, de fapt, fosta lui soție în America: „Nu mai are nicio afacere!”
Sursa: Facebook

Monica Gabor s-a stabilit în Statele Unite ale Americii în urmă cu mai mulți ani și, împreună cu ea, a plecat și fiica sa și a lui Irinel Columbeanu. Deși a sperat că va deveni o femeie de afaceri de mare succes, fosta doamnă de la Izvorani nu a reușit acest lucru, iar acum lucrează într-un domeniu la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Gallery

​De când a plecat din România, Monica Gabor s-a străduit să ajungă pe cele mai înalte culmi în diferite domenii. Fosta doamnă de la Izvorani a lansat, în urmă cu mai mult timp, o linie vestimentară de lux, însă nu a avut prea mult succes.

Mai mult, aceasta a încercat să introducă pe piața românească produsele iubitului său chinez, Mr. Pink, însă nici acest proiect nu a funcționat.

De asemenea, Monica Gabor și-a lansat și o aplicație de live-streaming, însă a decis să o vândă căci nu-i aducea venituri. Acum, mulți se întreabă din ce își câștigă aceasta existența .

Din ce face bani Monica Gabor în America

Irinel Columbeanu a făcut o serie de mărturisiri neașteptate despre fosta soție în ceea ce privește viața sa profesioanlă. Se pare că acum Monica Gabor nu se mai ocupă cu nicio afacere, iar singura sursă de venit pe care o are este salariul de profesor de limba engleză, meserie pe care o practică de ceva vreme în Statele Unite ale Americii.

„Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Cancan.ro.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni