• PRO TV
  • Singura sursă de venit pe care o mai are Monica Gabor în America. S-a ales praful de afacerile ei

Singura sursă de venit pe care o mai are Monica Gabor în America. S-a ales praful de afacerile ei

Singura sursă de venit pe care o mai are Monica Gabor în America. S-a ales praful de afacerile ei

Acum câțiva ani, Monica Gabor a decis să părăsească România și să se stabilească definitiv în Statele Unite, după ce l-a cunoscut pe milionarul chinez Mr.Pink. Visul său a fost să devină o femeie de afaceri de succes peste Ocean.

Gallery

​Deși a avut multiple încercări în diverse domenii, rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor. Încă de la o vârstă fragedă, Monica și-a încercat norocul în afaceri. La doar 14 ani, ea câștiga primii bani lucrând ca distribuitor de produse cosmetice în Bacău.

Fosta sa șefă, Monica Tatoiu, a avut cuvinte de laudă la adresa ei, descriind-o drept o fată descurcăreață și inteligentă.

„Monica a fost distribuitor, lucra la noi în Bacău, la Oriflame. Era o fată cuminte și deșteaptă, se descurca foarte bine. Era inteligentă, lucra într-o rețea la Bacău”, a spus Monica Tatoiu într-un interviu în urmă cu câțiva ani.

Ce afaceri a avut Monica

Monica a avut ambiții mari și a lansat inițial o linie de îmbrăcăminte de lux care să-i poarte numele. Din păcate, acest proiect nu a avut succesul dorit. Ea a continuat și a adus pe piața din România un brand de ceaiuri și energizante al iubitului său chinez, dar nici această inițiativă nu a prosperat.

Ulterior, fosta doamnă Columbeanu a lansat o aplicație de live-streaming, care a devenit destul de cunoscută în România.

La un moment dat, ea a vândut aplicația și a obținut o sumă considerabilă pe ea.

„Din ce știu eu, a vândut-o unor chinezi. Am auzit că aceasta ar fi actuala platformă TikTok, îmbunătățită!”, a dezvăluit Irinel Columbeanu.

Astăzi, Monica nu mai are nicio afacere în desfășurare. Singura ei sursă de venit provine din jobul de profesoară de engleză în Statele Unite, conform fostului ei soț, Irinel Columbeanu.

„Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum”, a spus el într-un interviu pentru Cancan.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni