• PRO TV
  • Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Zanni după ce a fost în emisiunea lui Măruță și a spus că Iancu Sterp n-ar fi meritat să câștige Survivor

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Zanni după ce a fost în emisiunea lui Măruță și a spus că Iancu Sterp n-ar fi meritat să câștige Survivor

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Zanni după ce a fost în emisiunea lui Măruță și a spus că Iancu Sterp n-ar fi meritat să câștige Survivor

Câștigător în două rânduri al show-ului Survivor România, prima dată în 2021, iar a doua oară în 2024, la ediția All Stars, Zanni pare mai fericit ca niciodată.

Gallery

​Celebrul cântăreț a fost invitat zilele trecute în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde a spus că nu are niciun regret față de modul în care a vorbit și s-a comportat în Republica Dominicană, la Survivor România All Stars 2024. Mai mult decât atât, Zanni a dezvăluit că s-a uitat la câteva emisiuni la care au fost invitați Cristi Mitrea și Alexandra Gog și că are impresia că aceștia au ceva personal cu el.

„Rolul lor aici nu a fost să-mi spună mie punctele forte. Mitrea și Alexandra Gog, îmi pare rău că vă zic, zici că v-a plătit cineva cu 2 tone de brânză să vorbiți numai prost de mine”, a fost afirmația lui Zanni față de colegii de platou ai lui Cătălin Măruță.

Printre declarațiile lui Zanni s-a regăsit și aceea că, dacă el nu ar fi pus mâna pe marele trofeu, acesta ar fi trebuit să ajungă la Ștefania Ștefan sau Alex Delea, în timp ce Iancu Sterp nu avea cum să câștige competiția de la PRO TV.

„Iancu niciodată n-ar fi putut să câștige, el s-a ascuns în spatele Războinicilor. Eu dacă sunt lider la Faimoși, nu puteam să mă ascund în spatele lor și să-i las pe ei să lupte și eu să zâmbesc din spate. Mereu m-am pus în fața lor, i-am protejat, ceea ce Iancu nu a făcut.

El a zâmbit când Maria Chițu a plecat, la Ștefania Ștefan la fel. Păi dacă tu nu mori pentru echipa ta, cum pot eu să te iau drept adversar adevărat?”, a spus Zanni în direct la PRO TV.

După ce a plecat din emisiunea de la PRO TV, Zanni a postat pe Instagram, la story, momentul din emisiune în care s-a luat de Cristi Mitrea și de Alexandra Gog, dar și-a făcut și un selfie în mașină, în care pare că se abține să nu zâmbească șmecherește.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni