• PRO TV
  • Cine este sibianca Anamaria Voicu, câștigătoare la concursul Miss Transcontinental Europa 2024. „Sunt o simplă fată de la țară, dar am avut curajul să risc”

Cine este sibianca Anamaria Voicu, câștigătoare la concursul Miss Transcontinental Europa 2024. „Sunt o simplă fată de la țară, dar am avut curajul să risc”

Cine este sibianca Anamaria Voicu, câștigătoare la concursul Miss Transcontinental Europa 2024. „Sunt o simplă fată de la țară, dar am avut curajul să risc”

Anamaria Voicu, o antreprenoare din Sibiu, a câștigat trofeul „Miss Transcontinental Europa 2024”, la un concurs de frumusețe desfășurat în Bulgaria. Ea va reprezenta România la competiția mondială din Atlanta, Statele Unite, care se va desfășura în luna septembrie.

Gallery

​Anamaria Voicu a fost premiată la categoria femeilor necăsătorite, cu vârsta de peste 30 de ani, obținând de asemenea și diploma pentru „Cel mai bun discurs”.

„Au fost acordate mai multe premii. Am obținut prima dată Locul I pentru cel mai bun discurs. Discursul a contat în proporție de 50% din punctaj. În afară de acesta, am câștigat coroana la categoria care viza femeile necăsătorite. Cea mai mare surpriză este că voi merge în America pentru a reprezenta, în primul rând, România și, de asemenea, Europa”, a spus Miss Transcontinental 2024, potrivit oradesibiu.ro

​​Concursul de Miss s-a desfășurat pe parcursul a patru zile. Probele au inclus prezentarea mai multor ținute: costum de baie, costum tradițional, rochie de seară, precum și susținerea unui discurs în fața publicului: 

„Acest concurs nu se referă doar la frumusețe, important este ca participantele să conțină anumite valori. Am ales să particip la acest concurs pentru că cerințele organizatorilor mi se par foarte demne și de luat în seamă. Am fost foarte bucuroasă când am aflat că există și astfel de concursuri care promovează naturalețea, normalitatea , autenticitatea, feminitatea și așa mai departe. Participarea la acest concurs și faptul ca am fost aleasă să reprezint România validează percepția mea despre frumusețe. Din punctul meu de vedere frumusețea nu înseamnă perfecțiune. Secretul este să te accepți și să te iubești exact așa cum ești, să fii recunoscătoare pentru unicitatea ta și pentru calitățile tale. Motto-ul concursului este: Femei care inspiră”, a spus Anamaria, potrivit sursei menționate mai sus.

Anamaria Voicu: „Sunt o fată simplă, de la țară...”

Anamaria are 35 de ani și este absolventă a Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor. În prezent este organizator de evenimente. „La acest concurs am realizat cât de mult am evoluat ca persoană. Sunt o fată simplă, de la țară, și doar datorită faptului că am fost întotdeauna o luptătoare, că am avut curajul să risc și să fac sacrificii, dorindu-mi mereu mai mult, am reușit să ajung aici. Orice femeie poate, așa cum am spus mereu. Orice femeie are această capacitate!”, spune ea. 

„Sunt și am fost întotdeauna o persoană creativă și m-am luptat din greu pentru a-mi atinge obiectivele, de aceea încurajez tânăra generație viitoare să fie perseverentă, să-și urmeze visele și să nu înceteze să creadă în atuurile lor. În viață, idealul este să lucrezi într-un domeniu care îți place, să faci ceva cu dragoste și admirație, altfel viața poate deveni un chin. Nimeni nu va spune vreodată că va fi ușor, dar pas cu pas îți vei atinge scopul. Lucrasem ca make-up artist, apoi am început să creez haine ca designer de modă, am avut succes și în acest domeniu, am prezentat câteva colecții după care m-am îndrăgostit de un alt domeniu. În prezent am propria locație și organizez nunți și alte evenimente importante. Ceea ce îmi place cel mai mult la acest domeniu este că ai de-a face doar cu oameni fericiți care vin să se distreze, energia pozitivă se menține pe tot parcursul evenimentului. Pe de altă parte, cel mai important eveniment din viața lor este în mâinile mele, așa că trebuie să-mi demonstrez profesionalismul pentru ca totul să iasă perfect și mirii să ajungă să aibă cea mai frumoasă nuntă pe care și-au imaginat-o vreodată.

Anamaria este o mare iubitoare de animale și se inplică în salvarea acestora. 

„Împreună cu asociațiile de animale, am salvat animale abandonate sau fără adăpost. Le sterilizăm și apoi începem să le căutăm stăpân, să le construim un viitor în alte locuri și țări”, menționează ea. 

Sursă foto: Facebook/ Anamaria Voicu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni