• PRO TV
  • Ultimele informații despre Mihai Leu, după ce a fost transportat de urgență la spital! Ce spun medicii despre starea de sănătate a fostului campion mondial la box: „E a treia oara când revine”

Ultimele informații despre Mihai Leu, după ce a fost transportat de urgență la spital! Ce spun medicii despre starea de sănătate a fostului campion mondial la box: „E a treia oara când revine”

Ultimele informații despre Mihai Leu, după ce a fost transportat de urgență la spital! Ce spun medicii despre starea de sănătate a fostului campion mondial la box: „E a treia oara când revine”

Fostul campion mondial la box și campion național la raliuri, Mihai Leu, a fost transportat de urgență la Institutul Fundeni, pentru a treia oară în ultimele luni. Medicul său, Irinel Popescu, a precizat care este starea de sănătate a acestuia

Gallery

​Mihai Leu, în vârstă de 55 de ani, a fost transportat, luni seară, la Institutul Fundeni din București, după ce a acuzat stări de greață pe tot parcursul zilei.

Medicul său, Irinel Popescu, a declarat că starea sa de sănătate, în aceste momente, este una bună, fostului campion fiindu-i administrat lichid pentru hidratare. Specialistul a mai spus, de asemenea, că acesta ar putea sta internat în spital pe durata verii, astfel încât să evite astfel de episoade.

„E a treia oara când revine, după ce fusese externat în bune condiții”, a spus Irinel Popescu.

Mihai Leu a fost internat pentru a treia oară în ultimele luni, pe data de 11 mai fiind adus tot la Institutul Fundeni din cauza unei complicații apărute la operația făcută în această primăvară.

Acesta a avut nevoie de intervenția chirurgicală din cauza cancerului la colon pe care l-a avut în urmă cu 10 ani. În anul 2014, acesta a fost internat într-un spital din Viena, unde a suferit două operații și a urmat un tratament de chimioterapie pentru a scăpa de această boală cumplită.

„Sunt bine acum. Vă mulțumesc că mă aveți în gând. Am fost internat la Hunedoara și am avut o complicație. Acum sunt sub supravegherea domnului doctor Irinel Popescu. Nu îmi place să vorbesc despre asta. Sunt optimist, lucrurile par să fie în regulă”, a declarat Mihai Leu pentru ProSport în luna mai, după ce a aflat că boala gravă a recidivat.

Foto: INQUAM PHOTOS / GYOZO BAGHIU

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni