• PRO TV
  • Horoscop zilnic 6 iunie 2024. Gemenii sunt vedetele zilei și se vor concentra pe dragoste, Fecioarele sunt ajutate să se afirme

Horoscop zilnic 6 iunie 2024. Gemenii sunt vedetele zilei și se vor concentra pe dragoste, Fecioarele sunt ajutate să se afirme

Horoscop zilnic 6 iunie 2024. Gemenii sunt vedetele zilei și se vor concentra pe dragoste, Fecioarele sunt ajutate să se afirme

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 6 iunie 2024.

Berbec

Luna Nouă de astăzi din zodia Gemeni îți activează sectorul comunicării, gândirii și te invită la începerea unor etape noi în interacționarea cu ceilalți, privind modalitatea de gândire și comunicare, învățare sau transmitere de informații.

Taur

Luna Nouă din zodia Gemeni de astăzi anunță oportunități în planul financiar, mai ales că Venus, guvernatoarea ta, face parte din contextul astral și relațiile cu partenerii de afaceri vor fi în vizorul tău, printr-o negociere sau înțelegere profitabilă.

Gemeni

Ești vedeta zilei de astăzi, pentru că Luna Nouă se formează în zodia ta și te invită la setarea unor obiective pentru următorul an. Venus, planeta iubirii, face parte din conjunctura astrală, și pentru că este guvernatoarea casei iubirii și copiilor, relațiile sentimentale vor fi în centrul preocupărilor tale.

Rac

Luna Nouă din zodia Gemeni de astăzi te invită la un bilanț, o reevaluare a planurilor personale. Venus, guvernatoarea casei familiei și părinților, face parte din contextul astral și s-ar putea să ai niște conștientizări, să realizezi că este nevoie de o comunicare mai bună cu familia, să-ți schimbi optica și perspectiva asupra vieții, să nu te mai lași influențat de alții.

Leu

Relațiile de prietenie, comunicarea cu grupurile pe care le frecventezi, planurile de viitor intră în vizorul tău astăzi odată cu formarea Lunii Noi din zodia Gemeni. Venus face parte din configurația astrală și aduce ajutor de la prieteni, prin persoane care te susțin într-un proiect sau care te recomandă. S-ar putea să fie nevoie să renunți la un proiect personal din lipsa unor fonduri, dar este doar o amânare.

Fecioară

Cariera, imaginea și reputația profesională sunt astăzi preocupările tale principale odată cu formarea Lunii Noi din zodia Gemeni. Ai ajutor de la cineva cu putere de decizie, comunici eficient și te afirmi. Există și o aspect mai tensionat, care se formează cu Saturn, din casa relațiilor și parteneriatelor și este posibil să faci eforturi să menții un contract profesional, iar în sfera relației, îți dai seama că este momentul să iei o decizie importantă.

Balanță

Sectorul asociat educației superioare, cunoașterii, călătoriilor, chestiunilor birocratice, lărgirii orizonturilor și credințelor după care te ghidezi în viață este activat odată cu Luna Nouă din zodia Gemeni. Din contextul astral face parte și Venus, guvernatoarea zodiei tale, și te ajută într-o decizie legată de unul dintre aceste domenii. Luna Nouă aduce impulsul de a începe o etapă nouă.

Scorpion

Luna Nouă din zodia Gemeni de astăzi activează sectorul banilor deținuți la comun cu partenerul, administrarea bunurilor, moștenirilor, creditelor și datoriilor, relației profunde și intimității și te invită la noi etape, decizii și setarea unor obiective de viitor.

Săgetător

Comunicarea cu partenerul și partenerii de afaceri devine importantă în perioada următoare. Poți lua decizii privind o relație, astăzi, odată cu formarea Lunii Noi din zodia Gemeni. Venus, micul benefic, face parte din contextul astral și aduce șanse să repari o relație, dar și eforturi pentru a rezolva un context familial/locativ.

Capricorn

Luna Nouă de astăzi din zodia Gemeni îți activează sectorul muncii, rutinei zilnice, relațiile cu colegii, gestionarea sarcinilor și activităților profesionale și anunță noi începuturi, cu setarea unor obiective pe termen lung, nu înainte să comunici sincer și deschis, să clarifici niște situații privind comunicarea și transmiterea unor informații.

Vărsător

Sectorul asociat relațiilor romantice, iubirii, flirtului, creativității, copiilor, distracției și vacanțelor este activat de Luna Nouă din zodia Gemeni, care se formează astăzi și anunță noi începuturi, setarea unor obiective pe termen lung privind comunicarea în aceste domenii. Venus, micul benefic, face parte din contextul astral și poate aduce șanse de începere a unei povești noi de iubire.

Pești

Luna Nouă de astăzi din zodia Gemeni îți activează sectorul familiei, părinților, spațiului de locuit, patrimoniului și anunță noi începuturi și setarea unor obiective de viitor. Comunicarea devine importantă și necesară pentru a putea rezolva un context familial.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni