• PRO TV
  • Rudele tinerelor moartea în apele râului Natisone din Italia, decizie dureroasă! Cum vor fi înmormântate Bianca și Patrizia

Rudele tinerelor moartea în apele râului Natisone din Italia, decizie dureroasă! Cum vor fi înmormântate Bianca și Patrizia

Rudele tinerelor moartea în apele râului Natisone din Italia, decizie dureroasă! Cum vor fi înmormântate Bianca și Patrizia

Trupurile celor două fete găsite fără suflare după ce au fost luate de apele râului Natisone, din Italia, au fost depuse la capelă, iar familiile lor au decis cum vor fi înmormântate. Cristi Molnar, al treilea tânăr care se afla cu ele în timpul tragediei, nu a fost găsit nici după patru zile de căutări.

Gallery

​Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Molnar au fost luați de o viitură puternică în timp ce se aflau pe râul Natisone, în Italia. Cele două fete au fost găsite fără suflare, după lungi căutări, iar acum urmează să fie duse pe ultimul drum. Răpuse de durere, familiile lor se pregătesc să le aducă în România și să le înmormânteze în rochii de mireasă, potrivit cancan.ro.

Mama uneia dintre victimele tragediei din Italia și-a strigat durerea și a spus că în loc să sară în ajutorul celor trei tineri, oamenii au stat la mal și au filmat momentul.

„Toți au filmat ce se întâmpla și nimeni nu i-a salvat. Nimeni! Puteau să o facă, nu era important să filmeze. Patrizia a mers la o plimbare, a sunat de mai multe ori la 112 și a lăsat numele și adresa ei. A spus: «chemați-o pe mama mea»!”, a declarat mama Patriziei.

Ce spun apropiații lui Cristian Molnar, tânărul dispărut după tragedia de pe râul Natisone

În timp ce familiile celor două fete, Patrizia Cormos și Bianca Doros, se pregătesc să le conducă pe ultimul drum, rudele și apropiații lui Cristian speră la o minune. Toți așteaptă cu sufletul la gură vești din partea autorităților, cu gândul că tânărul a reușit să supraviețuiască.

Un apropiat al acestuia a declarat că toți cei care îl cunosc se află încă în stare de șoc și că trăiesc acum cu speranța și nădejdea ca tânărul va fi găsit în viață, deși șansele sunt foarte mici.

„A fost un şoc ceea ce s-a întâmplat. Trăim cu speranţă, cu nădejdea că încă Cristian ar mai fi în viaţă. Un elev cu o bună educaţie primită de la familie, un elev cu rezultate bune la învăţătură, pasionat de fotbal", spune Ioan Cristian Ciorbă, director adjunct SC Tarna Mare, potrivit wowbiz.ro.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni