• PRO TV
  • Irinel Columbeanu a fost găsit într-o stare deplorabilă. Fostul afacerist nu mai mâncase de o săptămână și ar fi fost luat de pe o bancă, fără vlagă: „Nu mai văzusem așa ceva”

Irinel Columbeanu a fost găsit într-o stare deplorabilă. Fostul afacerist nu mai mâncase de o săptămână și ar fi fost luat de pe o bancă, fără vlagă: „Nu mai văzusem așa ceva”

Irinel Columbeanu a fost găsit într-o stare deplorabilă. Fostul afacerist nu mai mâncase de o săptămână și ar fi fost luat de pe o bancă, fără vlagă: „Nu mai văzusem așa ceva”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu stă la azil, însă ce s-a aflat abia acum este starea deplorabilă în care a ajuns în urmă cu nu foarte mult timp.

 

Gallery

Perioada de glorie a lui Irinel Columbeanu a apus, iar problemele de sănătate și cele financiare îi dau mari bătăi de cap fostului afacerist. Din cauza AVC-urilor suferite, fostul soț al Monicăi Gabor a trecut printr-un episod care se putea termina foarte rău.

Serghei Mizil sare în apărarea lui Irinel Columbeanu

După ce s-a aflat că a ajuns la azil și că nu are bani să plătească taxele necesare, mai multe persoane au sărit în ajutorul lui, fie organizând strângeri de fonduri, fie dându-i bani. Printre aceste persoane se numără și Serghei Mizil, care a vorbit despre starea de sănătate a fostului om de afaceri.

Într-o emisiune televizată, Serghei Mizil a mărturisit că Irinel Columbeanu are probleme de sănătate de ceva timp, iar degradarea acesteia nu s-a produs din cauza alcoolului, așa cum s-a spus.  

Mai mult decât atât, acesta a dat de înțeles că pierderea averii și a vilei de la Izvorani, de care încă vorbește, l-au afectat serios, iar acest lucru s-a reflectat în starea lui de sănătate.

Irinel Columbeanu ajunsese într-o stare deplorabilă

Problemele pe care le-a întâmpinat în ultimul an i-au dat serios de furcă fostului afacerist, care a și fost nevoit să se descurce singur, deoarece persoanele pe care le considera apropiate au dispărut din viața lui.

Acesta a fosta afectat atât de mult de ceea ce s-a întâmplat, încât starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Fostul milionar de la Izvorani nu mai mâncase de aproximativ o săptămână, atunci când ar fi fost găsit pe o bancă, ajutorul venind abia după aceea.

„Toată lumea spune că el bea, că el făcea… (…) El nu mâncase de șase zile, nu mâncase, l-au adus acolo, efectiv, nu mai văzusem așa ceva. Mi se rupea inima, că de aia mă înjură toți și au spus că l-au luat de pe o bancă (…)

Un om care e conștient sau care își păstrează un ban…Să ajungi să nu mănânci de cinci zile e ceva, nu mai ești conștient. Efectiv, nu mâncase (…) Un om care e în facultățile mintale, nu ai cum așa... te dai peste cap, te apuci de ceva, te apuci de ceva (…)”, a spus Serghei Mizil, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni