• PRO TV
  • Jador și Oana Ciocan abia așteaptă să devină părinți. Artistul nu și-a putut stăpâni bucuria și a spus tuturor ce le rezervă viitorul: „Abia aștept să fim trei”

Jador și Oana Ciocan abia așteaptă să devină părinți. Artistul nu și-a putut stăpâni bucuria și a spus tuturor ce le rezervă viitorul: „Abia aștept să fim trei”

Jador și Oana Ciocan abia așteaptă să devină părinți. Artistul nu și-a putut stăpâni bucuria și a spus tuturor ce le rezervă viitorul: „Abia aștept să fim trei”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador este îndrăgostit până peste cap de Oana Ciocan. Cei doi locuiesc împreună chiar din a doua zi de când s-au cunoscut și au planuri mari în ceea ce privește viitorul lor.

Gallery

Recent, Jador a postat câteva imagini cu Oana Ciocan, în timp ce se distrau la piscină, fiind foarte apropiați și afectuoși unul cu altul. Ceea ce a atras atenția, însă, a fost declarația de dragoste pe care artistul i-a făcut-o logodnicei sale.

Jador și-a găsit fericirea alături de Oana Ciocan

Chiar dacă sunt împreună de puțin timp, relația lor a evoluat foarte repede, iar, după logodnă, au început să vorbească despre copii, fiind un lucru pe care amândoi și-l doresc foarte mult.

Chiar dacă, în ultima perioadă, au fost multe persoane care au crezut că cei doi urmează să devină părinți, Jador a negat acest lucru de curând, exprimându-și nerăbdarea în ceea ce privește întemeierea unei familii alături de Oana.

Citește și:

„Eu chiar am câștigat Survivor! Am câștigat fericirea. Te iubesc cel mai mult din lumea asta! Nu îmi pare rău ca am plecat și am renunțat la șansa aceea de a câștiga bani când ei nu mi au adus împlinire niciodată! În schimb tu mi ai umplut inima de dragoste și izvorăște în mine fericirea!?? SOȚIA MEA SUPERBĂ ABIA AȘTEPT SĂ FIM 3!”, a scris Jador pe contul său de Instagram.

Oana Ciocan, primită cu brațele deschise de mama lui Jador

Jador pare mai fericit ca niciodată de când este cu Oana Ciocan și nu încetează din a le arăta acest lucru și celor care îl apreciază. Nu doar el o iubește, ci și familia acestuia, iar, recent, fostul concurent Survivor All Stars a publicat o filmare în care logodnica lui apare alături de viitoarea ei soacră.

Citește și:

​Mama lui Jador este filmată în timp ce o laudă pe Oana și spune că abia așteaptă ca aceasta să îi dăruiască un nepoțel, fiind primită cu brațele deschise de familia artistului.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni