• PRO TV
  • Anca Serea urmează să intre în sala de operații. De un an, soția lui Adi Sînă amână o intervenție chirurgicală: „E nevoie”

Anca Serea urmează să intre în sala de operații. De un an, soția lui Adi Sînă amână o intervenție chirurgicală: „E nevoie”

Anca Serea urmează să intre în sala de operații. De un an, soția lui Adi Sînă amână o intervenție chirurgicală: „E nevoie”

Anca Serea nu mai poate amâna intervenția chirurgicală pe care este nevoită să o facă, iar medicul o îndeamnă să se opereze cât mai curând. Aceasta este nevoită să urmeze un program destul de strict, pentru ca situația să nu se înrăutățească.

Gallery

În urmă cu un an, medicul i-a recomandat Ancăi Serea să se opereze de apendicită. Cu toate acestea, vedeta a tot continuată să amâne intervenția chirurgicală, doar că, de data aceasta, pare să nu mai aibă scăpare.

Anca Serea, nevoită să se opereze de apendicită

În ultimii ani, Anca Serea s-a confruntat cu unele probleme de sănătate destul de serioase, ba chiar, în unele moment, a ajuns la spital, în timpul vacanțelor cu familia. Foarte atentă la sănătatea ei, a făcut tot ceea ce a ținut de ea, pentru ca situația să nu degenereze,

Cu toate acestea, lucrurile cu care nu se poate lupta sunt cele genetice, precum problema care îi dă bătăi de cap, în prezent. Anca Serea a aflat, în urma unor controale, că are apendicele mai mare, iar medicii au venit cu o serie de sfaturi. Deși le-a respectat cu sfințenie, semnalele nu au dispărut, ceea ce înseamnă că este nevoită să ajungă pe masa de operație.

Citește și:

„Încerc să mănânc cât se poate de sănătos, să dorm noaptea, nu am mai făcut sport. Trebuie să mă operez de apendicită și am interzis, deocamdată, să fac efort susținut. Vreau să fac intervenția, e nevoie! Din când în când, mă mai deranjează, dar țin cont: nu mănânc lucruri picante, ceva ce știu că îmi creează disconfort”, a spus Anca Serea, conform Ciao.

Anca Serea are planuri mari din punct de vedere profesional

Fiind mamă a șase copii, Anca Serea știe foarte bine ce presupune această responsabilitate și vrea să vină atât în ajutorul părinților, cât și în ajutorul copiilor. Prin urmare, vrea să pună bazele unui centru educațional, urmând ca toate cursurile să fie predate chiar de ea.

Citește și:

​Visul ei nu a rămas doar la stadiul de dorință, ci este aproape de materializare, căci munca în această direcție a început. Conform vedetei, proiectul a avansat extrem de mult și nu se va lăsa până în momentul în care dorința pe care o avea la 21 de ani nu va deveni realitate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni