• PRO TV
  • Larisa Popa, apariție incendiară în costum de baie. E din ce în ce mai îndrăzneață după plecarea de la Pescobar

Larisa Popa, apariție incendiară în costum de baie. E din ce în ce mai îndrăzneață după plecarea de la Pescobar

Larisa Popa, apariție incendiară în costum de baie. E din ce în ce mai îndrăzneață după plecarea de la Pescobar

Larisa Popa face ce face și tot atrage atenția. Bruneta a avut o nouă apariție incendiară pe rețelele de socializare, unde a încins atmosfera cu costumul ei de baie.

Gallery

​Se pare că Larisei îi priește plecarea de la Pescobar. Este foarte ocupată și mereu pe drumuri. Bruneta petrece non-stop și se relaxează.

Recent, ea a postat pe Instagram noi imagini incendiare într-un costum de baie provocator, care i-a scos în evidență silueta impecabilă și bustul generos. Fanii i-au lăsat zeci de comentarii și au înroșit butonul de Like.

View this post on Instagram

A post shared by Larisa Popa (@larisa___popa)

Cu ce se ocupă Larisa Popa după plecarea de la Pescobar

După ce și-a anunțat demisia de la Taverna Racilor, Larisa Popa nu a pierdut timpul. Fosta manageră a lui Paul Nicolau și-a găsit rapid un nou loc de muncă și pare să fie foarte mulțumită de acesta.

Tânăra a postat pe pagina sa de Instagram un clip video în care promovează mai multe imobile de lux din comuna Domnești. Potrivit spuselor ei, aceste locuințe pot fi închiriate pentru diverse evenimente, precum botezuri, zile de naștere, sau pregătiri pentru nuntă. Acesta pare să fie noul job al Larisei Popa.

Cât despre plecarea de la Pescobar, Larisa Popa a mărturisit că și-a dorit să facă o schimbare în viața ei.

"A fost o experiență foarte frumoasă. M-am dezvoltat enorm în doi ani de zile, că sunt doi ani de când am revenit în firmă, dar cu totul sunt opt ani în care m-am schimbat, am evoluat. Dar, viața mea nu se blochează aici.”, a transmis Larisa Popa.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni