• PRO TV
  • Horoscop zilnic 5 iunie 2024. Racii sunt răscoliți pe plan sentimental de apariția unei persoane, Vărsătorii au cheltuieli neprevăzute

Horoscop zilnic 5 iunie 2024. Racii sunt răscoliți pe plan sentimental de apariția unei persoane, Vărsătorii au cheltuieli neprevăzute

Horoscop zilnic 5 iunie 2024. Racii sunt răscoliți pe plan sentimental de apariția unei persoane, Vărsătorii au cheltuieli neprevăzute

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 5 iunie 2024.

Berbec

Posibil, astăzi, să faci o deplasare neașteptată, să ai nevoie de o discuție cu cineva, în urma unor conflicte care au apărut între voi. Pe de altă parte la serviciu, s-ar putea să fii anunțat că pleci într-o delegație sau să te prezinți la niște întâlniri, cursuri, seminarii. Dacă ai o activitate independentă, negociezi un contract important.

Taur

Astăzi s-ar putea să încasezi o sumă de bani mai mare sau să negociezi un contract profitabil, să intri în posesia unor bunuri dintr-o moștenire, partaj sau separare de un partener. Poți primi și un cadou - o sumă de bani, pe care o vei investi în ceva ce a nevoie. Ziua stă sub semnul surprizelor, așa că fii atent la tot ce se întâmplă!

Gemeni

Astăzi se anunță o zi cu multe surprize și evenimente, care te pot scoate în față, să fii în centrul atenției. S-ar putea partenerul sau cineva cu care încerci să legi o relație să-ți facă o surpriză. De asemenea, situații neașteptate, discuții și negocieri ar putea să pună bazele unui contract profesional nou.

Rac

Evenimente neprevăzute pot avea loc în raport cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități profesionale. Șefii îți apreciază potențialul și îți propun preluarea unor proiecte. În planul sentimental, apar persoane din trecut, care te răscolesc și va fi nevoie să eviți interacțiunea cu acestea dacă apar tensiuni.

Leu

Vești bune vin astăzi din sfera carierei, străinătății sau din partea unei instituții publice unde ai solicitat un act oficial sau un răspuns. Dacă te afli într-o relație cu cineva la distanță, ai parte de o surpriză din partea acesteia și discutați de viitorul relației. Dacă ești părinte, te preocupă să faci un program copiilor pentru perioada verii.

Fecioară

Astăzi ai vești de la drum, din străinătate, de la prieteni, rezolvi niște chestiuni birocratice, primești un răspuns de la o instituție publică. În planul profesional, apar vești surpriză și este posibil să se dea peste cap toate planurile tale, însă te redresezi repede. Axa comunicării și cunoașterii este activată și ziua stă sub semnul veștilor și informațiilor surpriză.

Balanță

Astăzi este posibil să ai parte de surprize sau evenimente neașteptate în planul financiar. Dacă ai nevoie de o sumă de bani încearcă și apelează la persoane care au sărit mereu să te ajute. Pe de altă parte, ai încredere în sfaturile primite, pentru că vei rezolva în mod neașteptat o situație birocratică.

Scorpion

Ziua se anunță cu surprize din partea partenerului sau tu îți poți surprinde partenerul cu o propunere. Contextul astral te apropie mai mult de persoana iubită. Din punct de vedere profesional, poți încheia niște negocieri avantajoase pentru tine.

Săgetător

Astăzi ai parte de surprize de la locul de muncă, neașteptate, dar plăcute. Poți primi sprijin financiar sau ajutor să materializezi un proiect/obiectiv. Din punct de vedere al sănătății, este nevoie să faci o schimbare, să te odihnești mai mult și să faci lucruri pentru tine, ce-ți place și-ți aduce satisfacție personală. Altfel, simți că te plafonezi și nu mai ai randament.

Capricorn

Sectorul iubirii, aventurilor, copiilor și creativității stă sub semnul surprizelor astăzi, pentru că Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din configurația astrală. S-ar putea să ai conversații plăcute cu partenerul, cu copiii, să-ți declari sentimentele și să lămurești neînțelegeri mai vechi. Partenerul te provoacă să te implici în activități comune, pentru a petrece mai mult timp împreună.

Vărsător

Uranus, guvernatorul tău, face parte din configurația astrală de astăzi și este posibil să-ți dorești să faci niște schimbări de casă, să reorganizezi spațiul de locuit. Posibil să apară unele situații neprevăzute, care să necesite cheltuieli în plus, așa că ai grijă ce schimbări faci!

Pești

Astăzi ești foarte comunicativ și prietenos și te bucuri de toate conversațiile avute. Optimismul și atitudinea pozitivă te ajută în negocieri, planuri și strategii de viitor și-n exprimarea punctului de vedere. S-ar putea să ai parte de vești, care te surprind plăcut și iei decizii îndrăznește.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni