• PRO TV
  • Când va naște Ana Baniciu. Artista numără zilele până când își va strânge în brațe băiețelul: „Mai sunt...”

Când va naște Ana Baniciu. Artista numără zilele până când își va strânge în brațe băiețelul: „Mai sunt...”

Când va naște Ana Baniciu. Artista numără zilele până când își va strânge în brațe băiețelul: „Mai sunt...”

Ana Baniciu traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fiica lui Mircea Baniciu mai are puțin și va deveni mămică, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari.

Gallery

Nu mai durează mult și Ana Baniciu va deveni mămică. Artista a spus când urmează să nască, pe măsură ce sarcina se apropie de final. Emoțiile sunt și ele din ce în ce mai puternice și toată familia îl așteaptă pe micuț.

Ana Baniciu va naște luna aceasta

Mult a fost, puțin a rămas. În curând, Ana Baniciu își va aduce pe lume fiul. Artista a ținut ascunsă sarcina în primele luni și a anunțat că ea și soțul ei vor deveni părinți abia după ce burtica a început să fie vizibilă.

De atunci, și-a ținut fanii la curent în legătură cu evoluția sarcinii, mărturisindu-le că își dorește să nască natural. Tocmai din acest motiv, întrebată când urmează să nască, Ana Baniciu nu a putut spune data exactă.

Citește și:

„Mai sunt zece zile până la termenul final”, a anunțat Ana Baniciu ieri, ceea ce înseamnă că marea întâlnire ar urma să aibă în loc în jurul datei de 13 iunie.

Ana Baniciu speră să nască natural

Deși își dorește să nască natural, totul depinde de cum vor evolua lucrurile în acel moment. Cu toate acestea, artista nu își pierde speranța și speră ca micuțul să vină pe lume sănătos, iar ea să nu întâmpine nicio problemă.

Citește și:

„Sper eu că voi avea o naștere naturală. Sunt foarte emoționată! Evident, îmi doresc din inimă, ceea ce își dorește orice mamă, să fie un copil sănătos și cam atât. În rest, le facem noi pe toate pe parcurs.

Nu am nicio superstiție, nu cred în chestiile astea. Nu mai cred. Am crezut în copilăria mea, dar, acum, aștept să mă detașez”, a spus Ana Baniciu, conform Click.

 

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni