• PRO TV
  • Mihai Leu, internat din nou de urgență în spital! Medicii nu au vești bune: Ce s-ar putea întâmpla în vară cu fostul campion

Mihai Leu, internat din nou de urgență în spital! Medicii nu au vești bune: Ce s-ar putea întâmpla în vară cu fostul campion

Mihai Leu, internat din nou de urgență în spital! Medicii nu au vești bune: Ce s-ar putea întâmpla în vară cu fostul campion

Mihai Leu a fost transportat de urgență de la Hunedoara la Spitalul Fundeni, luni seară.

Gallery

​​Fostul campion a fost preluat de renumitul medic Prof. Irinel Popescu, după ce a vomitat de mai multe ori pe parcursul zilei de luni.

Este a treia oară când revine la spital

Mihai Leu, în vârstă de 55 de ani, va rămâne internat, a precizat profesorul Irinel Popescu.

"Este a treia oară când revine, după ce fusese externat în bune condiții", a explicat medicul. Celebrul sportiv a suferit multiple intervenții chirurgicale la abdomen în trecut, iar aceste probleme "pot provoca oricând astfel de episoade", a subliniat medicul.

Cu aproximativ o lună în urmă, au apărut informații conform cărora Mihai Leu s-ar lupta din nou cu cancerul la colon, după ce boala ar fi recidivat.

Potrivit celor mai recente informații, fostul boxer a fost stabilizat și starea sa este favorabilă. Campionul mondial la box și campion național la raliuri a fost rehidratat, nu mai vomită și tranzitul intestinal i-a revenit la normal.

Medicul curant al lui Mihai Leu a menționat că există posibilitatea ca fostul campion să rămână internat pentru o perioadă mai lungă, poate chiar pe toată durata verii.

Mihai Leu, diagnosticat cu cancer la colon în 2014

Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer de colon în 2014, dar a reușit să învingă boala.

"În viață treci prin momente foarte grele, dar este important să nu cedezi. Există o vorbă: 'Când nu mai poți, mai poți un pic'. Este esențial să ai putere, pentru că, la o anumită vârstă, nu mai lupți doar pentru tine, ci și pentru familia ta, care merită eforturile tale. Am avut probleme mari, dar am fost convins din prima secundă că voi trece peste", a declarat sportivul.

Sursa foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni