• PRO TV
  • Maria Constantin și-a făcut apariția cu un bebeluș în brațe. Solista de muzică populară și soțul ei au dat vestea cea mare, într-un suflet: „Este gata”

Maria Constantin și-a făcut apariția cu un bebeluș în brațe. Solista de muzică populară și soțul ei au dat vestea cea mare, într-un suflet: „Este gata”

Maria Constantin și-a făcut apariția cu un bebeluș în brațe. Solista de muzică populară și soțul ei au dat vestea cea mare, într-un suflet: „Este gata”

Maria Constantin și soțul ei, Robert Stoica, și-au făcut apariția cum un bebeluș în brațe, în mediul online. Cei doi le-au făcut o surpriză de proporții fanilor, la aproximativ un an de când au făcut cununia religioasă.

Gallery

Un eveniment important a avut loc în viața lui Robert Stoica și a artistei Maria Constantin, în urmă cu doar câteva zile. Cei doi și-au mărit familia și au împărtășit bucuria cu toată lumea.

Maria Constantin și soțul ei au devenit părinți spirituali

Artista își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, iar evenimentele frumoase nu au cum să nu fie împărtășite cu cei care o apreciază. Maria Constantin și soțul ei și-au mărit familia, botezându-și nepoțica.

Deși fanii și-ar dori ca aceasta să facă un copil cu soțul ei, cu care s-a căsătorit anul trecut, Maria Constantin și soțul ei au devenit părinți spirituali.

Citește și:

„Nașa bogătașa este gata. Ne îndreptăm spre biserică, să o botezăm pe Măriuța noastră”, a spus Maria Constantin, în mediul online.

Maria Constantin are o relație specială cu socrii săi

Deși este destul de discretă în ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a vorbit, recent, despre relația pe care o are cu părinții lui Robert Stoica. Artista se înțelege de minune cu ei, iar relația lor este atât de frumoasă, încât îi vede ca fiind a doua ei familie.

„La Curtea de Argeș este, cumva, o a doua casă pentru noi, unde sunt părinții lui Robert, familie, pentru că așa îi considerăm. Sunt familia lui, cât și a mea. De fiecare dată, venim cu mare drag.

Citește și:

Eu i-am cunoscut acum câțiva ani de zile și recunosc faptul că tatăl meu nu mai este lângă mine și, pentru că nu mai este printre noi, cumva, m-am apropiat foarte mult de ei. Mă regăsesc în familie”, a povestit Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni