• PRO TV
  • Câți salvatori italieni îl caută pe Cristian, tânărul luat de viitură pe râul Natisone. Primarul localității vine cu detalii despre întreaga operațiune

Câți salvatori italieni îl caută pe Cristian, tânărul luat de viitură pe râul Natisone. Primarul localității vine cu detalii despre întreaga operațiune

Câți salvatori italieni îl caută pe Cristian, tânărul luat de viitură pe râul Natisone. Primarul localității vine cu detalii despre întreaga operațiune

Au trecut patru zile de când salvatorii italieni îl caută pe Cristian Casian Molnar, tânărul care a fost luat de viitură pe râul Natisone din Italia. Primarul localității Premariacco declară că nu se va lăsa până când băiatul nu va fi găsit.

Gallery

​Operațiunea de căutare continuă în cazul lui Cristian Casian Molnar, în vârstă de 25 de ani. În localitatea Premariacco din Italia, unde s-a petrecut tragedia, au sosit zeci de salvatori și voluntari.

„A patra zi. Haideți salvatori, astăzi ar trebuie să fie ultima zi de căutare pentru a-l aduce pe Cristian la familia lui”, a scris primarul Michele De Sabata, azi dimineață. 

Aseară, liderul din comuna italiană a împărtășit cu cei care așteaptă vești mai multe detalii despre modul în care acționează pompierii:

Bună seara. Azi sunt dezamăgit, am crezut că azi îl vom găsi pe Cristian. Trebuie să mergem mai departe.... azi am schimbat locurile, 60 de voluntari și 58 de pompieri (tehnicieni//drone/elicopter etc... ) plus drone cu piloții poliției municipale Udine - sunteți fabuloși. Acum ne pregătim pentru ziua de mâine: unii vor pregăti logistica, unii vor face cercetarea la pozițiile lor, mâine în zori o luăm de la capăt. Astăzi Bianca și Patrizia (n.r. cele două fete găsite înecate) au ajuns la Udine așteptând să plece în România, ne pregătim și de rămas bun, nu veți fi singuri. Pe mâine”, a menționat aseară primarul într-o postare pe pagina sa oficială. 

Cristian a fost la un pas de a fi salvat. Imagini cutremurătoare surprinse de un martor

O persoană aflată pe pod a filmat momentul în care pompierii încercau să-i ajute pe cei trei tineri. Pe imagini ( la min.1.10 ) se poate observa cum tânărul (nr. care purta un tricou alb) încearcă se se prindă de una dintre funiile lansate în jos de salvatori, dar nu reușește și se pierde în valurile puternice ale râului.


Există controverse privind operațiunea de salvare, după ce ministrul cu atribuții în domeniul protecției civile, Nello Musumeci, a cerut un raport detaliat pe această temă, potrivit stirileprotv.ro.

Cum arată plaja vizitată de cei trei tineri într-o zi obișnuită de vară

​Bianca, Patrizia și Cristi veniseră la plajă și au fost surprinși de viitura puternică pe o mică insulă în mijlocul apelor. Este un loc frecventat de localnicii din Premariacco, în perioadele de vară. Numai că în zonă fuseseră emise, încă de dimineață, alerte de ploi abundente. (vezi mai multe imagini în galeria foto)

Sursă foto: captură video/ x.com, wikimedia.org

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni