• PRO TV
  • Câți ani crezi că au trecut între cele două fotografii? Harper, prințesa familiei Beckham, s-a transformat într-o adolescentă superbă, iar cele mai noi imagini tată-fiică au făcut înconjurul lumii

Câți ani crezi că au trecut între cele două fotografii? Harper, prințesa familiei Beckham, s-a transformat într-o adolescentă superbă, iar cele mai noi imagini tată-fiică au făcut înconjurul lumii

Câți ani crezi că au trecut între cele două fotografii? Harper, prințesa familiei Beckham, s-a transformat într-o adolescentă superbă, iar cele mai noi imagini tată-fiică au făcut înconjurul lumii

Harper Beckham s-a născut într-una dintre cele mai populare familii din Regatul Unit și este fiica celebrilor Victoria și David Beckham. Adolescenta care va împlini 13 ani în iulie mai are trei frați și este mezina și răsfățata familiei.

Gallery

​Fiica lui David Beckham a apărut în presa din întreaga lume încă de când avea doar câteva lunițe, iar de-a lungul anilor fotografii au surprins numeroase cadre adorabile tată-fiică.

Harper s-a născut în 10 iulie 2011 în Los Angeles, America, și de atunci face naveta alături de părinții ei între Londra și LA.

A fost de mică în lumina reflectoarelor, a pășit pe covorul roșu alături de celebra ei familie, garderoba ei include doar piese de brand, merge la salon, iar la vârsta de 6 ani a băut ceai alături de familia regală din Regatul Unit.

David Beckham și Harper pe străzile din New York, în toamna anului 2013 ​/ Foto: Getty Images

​Harper a luat lecții de actorie, de călărie, polo și balet, iar părinții ei au făcut din numele ei o marcă înregistrată.

Comoara lui David Beckham a crescut și s-a transformat într-o adolescentă superbă. Recent, cei doi au paricipat la partida de fotbal dintre Inter Miami și St. Louis pe stadionul din Fort Lauderdale, Florida.

Imaginile adorabile tată-fiică s-au viralizat instant pe rețelele de socializare și au apărut în presa din întreaga lumea. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

În tribune, fostul fotbalist și-a copleșit fiica cu îmbrățișări și pupici. Mândru, David a postat și un selfie alături de Harper pe contul de Instagram, care a adunat peste un milion de like-uri în doar câteva ore.  

„Nu am obținut cele trei puncte pe care ni le-am dorit, dar o am alături de mine pe acestă micuță #HarperSeven”, a scris Beckham în dreptul postării virale.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

„Cea mai mare comoară a vieții!”, „Harper este atât de frumoasă!”, „Seamănă perfect cu tine!”, „O familie minunată! Sunteți adorabili!”, „Ești un tată grozav!”, „Ador faptul că arată ca tine!”, au scris unii dintre internauți.

David și Victoria s-au căsătorit în 1999 și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul international. Pe lângă mezina Harper, cei doi mai au trei băieți: Brooklyn (25 de ani), Romeo (21 de ani) și Cruz (19 ani).  

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni