• PRO TV
  • Pescobar și-a luat bolid de lux! Câți bani a scos din buzunar pentru noua sa achiziție: „Mi-am dorit extrem de mult...”

Pescobar și-a luat bolid de lux! Câți bani a scos din buzunar pentru noua sa achiziție: „Mi-am dorit extrem de mult...”

Pescobar și-a luat bolid de lux! Câți bani a scos din buzunar pentru noua sa achiziție: „Mi-am dorit extrem de mult...”

Pescobar este în culmea fericirii! Omul de afaceri și-a achiziționat bolidul mult dorit. Iată cum arată noua mașină a omului de afaceri.

Gallery

Nu mai este un secret că Paul Nicolau duce o viața excentrică, iar luxul și opulența joacă un rol important în existența sa. Afaceristul nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba să își satisfacă plăcerile.

Cum arată noul bolid de lux a lui Pescobar

Patronul Tavernei Racilor a făcut o nouă achiziție. Recent, Paul Nicolau a anunțat că și-a cumpărat mașina la care visa de multă vreme. Este vorba despre un Lamborghini Huracan Sterrato în ediție limitată.

Prețul unui asemenea bolid se ridică la peste 260.000 de euro, potrivit unui site destinat mașinilor de lux. VEZI CUM ARATĂ BOLIDUL LUI PESCOBAR ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Citește și:

„Am deschis 7 restaurante in 14 luni, am investit cel mai mult din Horeca in ultimul an, așa ca merit și eu fazele astea”, a scris Pescobar în dreptul fotografiei cu noul său bolid de lux.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, unii l-au felicitat pentru noua achiziție, în timp ce alții l-au pus la zid.

„Felicitări! Să-o stăpânești sănătos! La cat mai multe faze de astea! ? Atât s-a putut!/ Felicitari! Sa o folosești sanatos/ Bravo. Meriti tot respectul. Un om de exceptie/ Paul,felicitări pentru investiții pentru tot ceea ce faci,dar nu te supăra,mașina din imagine este o porcărie, arată ca Honda Prelude 1992 (cel puțin aceea nu avea plastic)cu mult mult mult plastic!
Dacă îți achziționai un Rolls totul era perfect și eram mândru că sunt un consumator de creveți la Tavernă, așa ce să zic ….. plastic negru la greu ,siguranță ZERO, o mașină pe care eu personal nu o doresc nici cadou!Nici nu ai unde să mergi cu o astfel de masină pentru că la un moment dat o să se crape plasicul de pe ea(bara față arată horor,va ceda prima la cel mai mic șoc).Știu achiziția,știu tva.ul ok,dar să arunci o “căruță” de bani pe plastic …. never ever!La nivelul la care ai ajuns mașina asta nu te reprezintă!”, au scris internauții la postare.

@tavernaracilorbypescobar Multumesc Doamne ❤️? #lamborghini #sterrato #huracan ♬ original sound - tavernaracilortimisoara

Citește și: 

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni