• PRO TV
  • Noi detalii cutremurătoare în cazul lui Flavius, tânărul fotbalist înecat în râul Olt! Cine ar fi, de fapt, vinovat pentru moartea acestuia: „Nu l-au lăsat să poarte vestă”

Noi detalii cutremurătoare în cazul lui Flavius, tânărul fotbalist înecat în râul Olt! Cine ar fi, de fapt, vinovat pentru moartea acestuia: „Nu l-au lăsat să poarte vestă”

Noi detalii cutremurătoare în cazul lui Flavius, tânărul fotbalist înecat în râul Olt! Cine ar fi, de fapt, vinovat pentru moartea acestuia: „Nu l-au lăsat să poarte vestă”

O tragedie de nedescris a avut loc, zilele trecute, în Slatina. Flavius, un tânăr de 19 ani, a murit înecat în râul Olt, după o plimbare cu skijet-ul. Apropiații acestuia aduc acuzații grave celor care se aflau alături de băiat în momentul în care și-a pierdut viața.

Noi detalii cutremurătoare în cazul lui Flavius, tânărul de 19 ani care a sfârșit în râul Olt după ce s-a aventurat cu skijetul. Acesta se afla în clasa a XII-a și în câteva zile urma să particpe la balul de absolvire, însă nu a mai apucat momentul. Familia acestuia se află încă în stare de șoc și încearcă să își explice cum a fost posibilă o asemenea tragedie.

Sfâșiată de durere, mama lui Flavius a făcut o serie de mărturisiri dureroase despre ziua în care fiul ei s-a stins din viață. Băiatul i-ar fi spus atât ei, cât și tatălui său, că merge la grătar cu câțiva prieteni, însă nimeni nu și-ar fi imaginat că acesta nu se va mai întoarce niciodată acasă.

„A fost, în primul rând, acordul nostru, că noi ştiam unde se duce. Pe noi ne-a înştiinţat copilul. S-au dus la un grătar”, a spus mama lui Flavius pentru un post TV.

Și prietenii lui Flavius au făcut dezvăluiri șocante despre ziua accidentului. Se pare că nu tânărul se afla la cârma skijet-ului, ci un alt prieten care consumase alcool înainte. La un moment dat, acesta ar fi întors brusc scuterul acvatic și au căzut în apă. Flavius, care nu ar fi fost lăsat de prietenii de pe mal să poarte vestă de salvare sau șnur de siguranță, a murit înecat.

„Nu l-au lăsat să poarte vestă. Cel care conducea skijetul era băut, a început să facă tumbe şi au căzut de pe skijet. Încearcă să-l scoată pe el vinovat, că el a condus. Toată lumea ştie adevărul”, a declarat unul dintre prietenii tânărului de 19 ani.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni