• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești, mesaj pentru Cristina Pucean, la doar câteva zile de când dansatoarea a apărut în ipostaze intime cu un alt bărbat: „Auzi.. vreau să-ți spun ceva!”

Bogdan de la Ploiești, mesaj pentru Cristina Pucean, la doar câteva zile de când dansatoarea a apărut în ipostaze intime cu un alt bărbat: „Auzi.. vreau să-ți spun ceva!”

Bogdan de la Ploiești, mesaj pentru Cristina Pucean, la doar câteva zile de când dansatoarea a apărut în ipostaze intime cu un alt bărbat: „Auzi.. vreau să-ți spun ceva!”

Bogdan de la Ploiești a postat pe TikTok un videoclip care le-a atras atenția fanilor. Iată ce mesaj i-a transmis Cristinei Pucean la scurt timp după ce au apărut imagini cu aceasta în compania altui bărbat!

Gallery

​Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizul românesc. Cei doi fac o echipă bună atât în viața de zi cu zi, cât și în carieră, acolo unde dansatoarea îl însoțește pe partenerul ei la majoritatea cântărilor pe care le onorează. 

Recent, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au fost în atenția publicului larg deoarece fostul iubit al blondinei a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini din trecutul lor. În fotografii, dansatoarea și Cornel apăreau în ipostaze intime, sărutându-se și ținându-se în brațe. 

După apariția imaginilor, Cristina Pucean a vorbit public despre subiect și a explicat faptul că între ea și Bogdan nu există loc de infidelitate și că fostul ei partener de viață vrea să îi facă rău prin publicarea acestor fotografii extrem de vechi.

​Bogdan de la Ploiești, mesaj pentru Cristina Pucean la scurt timp după ce a apărut în ipostaze intime alături de un alt bărbat

Bogdan de la Ploiești a postat zilele trecute pe rețelele de socializare un videoclip în care îi mărturisește un lucru extrem de important Cristinei Pucean: că o iubește.

@bogdandelaploiesti.haz @CRISTINA PUCEAN ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Acest videoclip arată faptul că celor doi nu le pasă de gura lumii și că indiferent de situație, trec împreună peste orice.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni