• PRO TV
  • Dorian Popa riscă 5 ani de închisoare, după ce, în octombrie anul trecut, a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan

Dorian Popa riscă 5 ani de închisoare, după ce, în octombrie anul trecut, a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan

Dorian Popa riscă 5 ani de închisoare, după ce, în octombrie anul trecut, a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan

Vești deloc bune pentru Dorian Popa. Artistul are probleme grave cu legea, după ce, în octombrie anul trecut, a fost prins de polițiștii rutieri când conducea sub influența substanțelor interzise. Artistul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Gallery

Dorian Popa a fost oprit de polițiștii din Ilfov în Domnești, în apropiere de complexul în care locuiește. Testat cu aparatul DrugTest, artistul a ieșit pozitiv la canabis, motiv pentru care permisul i-a fost suspendat pe loc și a fost dus imediat la spital, pentru analize.

Citește și:

Problemele se țin lanț de Dorian Popa

După cele întâmplate, Dorian Popa a ieșit public și a recunoscut că a fost la o petrecere unde a fumat iarbă, dar a ținut să menționeze că nu în ziua în care a fost oprit.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, a anunțat artistul pe o platformă de socializare.

La finalul anchetei, după rezultatul analizelor, procurorii au întocmit rechizitoriul și l-au trimis pe cântărețul vlogger în judecată, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă pentru care riscă până la 5 ani de închisoare sau amendă, precum și anularea permisului de conducere, notează Gândul.ro.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni