• PRO TV
  • Părinții tinerilor luați de apele râului Natisone în Italia, sfâșiați de durere! Momentul în care a fost găsit trupul neînsuflețit al Patriziei Cormos: „Un pantof al fetei...”

Părinții tinerilor luați de apele râului Natisone în Italia, sfâșiați de durere! Momentul în care a fost găsit trupul neînsuflețit al Patriziei Cormos: „Un pantof al fetei...”

Părinții tinerilor luați de apele râului Natisone în Italia, sfâșiați de durere! Momentul în care a fost găsit trupul neînsuflețit al Patriziei Cormos: „Un pantof al fetei...”

Trupul neînsuflețit al Patriziei Cormos, una dintre româncele înecate în râul Natisone, a fost găsit după mai bine de trei zile de căutări. Părinții fetei sunt distruși de durere și au făcut o serie de mărturisiri sfâșietoare!

Gallery

​Trei tineri din Satu Mare și-au pierdut viața după ce au fost luați de o viitură puternică pe râul Natisone, din Italia. Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Molnar au așteptat minute în șir să fie salvați de pompieri, însă nu au rezistat și au fost luați de apele învolburate ale râului.

Salvatorii au căutat trupurile tinerilor mai bine de trei zile, iar cele două fete au fost găsite la aproximativ 700 și 1000 de metri de locul tragediei. Cristian Molnar, logodnicul Patriziei, este încă de negăsit.

Părinții Patriziei au făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care trupul neînsuflețit al fiicei lor a fost găsit sub o stâncă.

„Mi-a spus: Lasă-mă, stăm împreună puțin și facem câteva fotografii. Și așa, până la urmă, i-am spus: du-te, draga mea", a spus mama Patriziei pentru o publicație din Italia.

Tatăl tinerei este sfâșiat de durere și nu își poate reveni din șoc. Bărbatului nu îi vine să creadă că fiica sa, care avea toată viața înainte, a sfârșit într-o asemenea tragedie.

„Nimic nu mă poate consola. Am rămas aici, nu am vrut ca fetița mea să se simtă abandonată”, a spus el.

„Locul era foarte abrupt. Am găsit întâi un așa-zis "martor mut", un pantof al fetei”, a spus un voluntar.

Foto: Știrile PROTV, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni