• PRO TV
  • (P) Plus Auto Marketplace, soluția ideală și de încredere pentru vânzarea și cumpărarea mașinilor

(P) Plus Auto Marketplace, soluția ideală și de încredere pentru vânzarea și cumpărarea mașinilor

(P) Plus Auto Marketplace, soluția ideală și de încredere pentru vânzarea și cumpărarea mașinilor

Uneori, vânzarea sau cumpărarea unei mașini poate fi o misiune complicată.

Gallery

Plus Auto Marketplace este o platformă de încredere și transparentă, lansată recent de Plus Autotrade, care se diferențiază printr-o serie de avantaje unice și funcționalități avansate pentru ca tu să îți vinzi mașina sau să o găsești pe cea perfectă pentru tine.

De ce să folosești Plus Auto Marketplace:

Simplitatea procesului de înregistrare

Unul dintre principalele avantaje ale Plus Auto Marketplace este simplitatea procesului de înregistrare. Indiferent dacă vrei să îți vinzi mașina, să îți cumperi alta sau ești un dealer profesionist cu o flotă mai numeroasă, înregistrarea pe platforma noastră este rapidă și intuitivă. Ne-am concentrat pe eliminarea complicațiilor inutile pentru ca tu să poți începe să-ți promovezi mașina în cel mai scurt timp posibil.

Transparență totală

La Plus Auto Marketplace, transparența este esențială. Principalul diferențiator este că nu percepem taxe suplimentare pentru promovare sau vizibilitate mai mare a anunțurilor, spre deosebire de alte platforme.

Publicarea unui anunț de vânzare pe platforma noastră costă doar 10 euro (TVA inclus), având o valabilitate de 30 de zile. Îți oferim aceeași vizibilitate ca și celorlalți utilizatori, fiecare anunț având șanse egale de a fi văzut de un potențial cumpărător. Așadar, ai control total asupra bugetului tău și poți fi sigur că primești cea mai bună valoare pentru investiția ta.

Mașini atent selectate

Pentru noi, calitatea vehiculelor listate pe Plus Auto Marketplace este foarte importantă. Fiecare mașină postată trebuie să îndeplinească reguli stricte de vechime (să nu aibă o vechime mai mare de 10 ani) și kilometraj (să nu aibă mai mult de 180.000 de kilometri parcurși).

Toate anunțurile trec printr-un proces riguros de verificare înainte de a fi publicate, datorită folosirii celor mai noi tehnologii. Asta înseamnă că, atunci când cumperi de la noi, poți fi sigur că mașina respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Interfață modernă și ușor de utilizat

Căutarea mașinii perfecte pentru nevoile tale pe Plus Auto Marketplace este eficientă și rapidă datorită interfeței noastre moderne și intuitive. Indiferent dacă ești la primul tău anunț sau un utilizator experimentat, platforma este ușor de folosit, cu funcționalități care îți economisesc timp și îți oferă o experiență plăcută.

Funcționalități avansate pentru dealeri

Plus Auto Marketplace oferă o gamă largă de funcționalități avansate pentru dealeri profesioniști, la care se vor adăuga și mai multe în curând. Printre principalele beneficii se numără:

  • Site dedicat: fiecare dealer beneficiază de o pagină de prezentare personalizată cu logo, imagini reprezentative, stoc de mașini disponibile, locații de vânzare sau showroom-uri și echipă;
  • integrări cu parteneri: facilităm întreg procesul de vânzare, de la crearea și publicarea anunțurilor, generarea ofertelor și până la vânzarea efectivă. Soluțiile noastre integrate oferă acces rapid la date despre companii, istoric și specificații ale autovehiculelor, gestionarea stocurilor și a flotei proprii, precum și un CRM pentru parteneri și clienți.

Plus Auto Marketplace este o platformă simplă, transparentă și eficientă, care revoluționează modul în care vinzi și cumperi mașini. Cu funcționalități avansate atât pentru persoane fizice, cât și pentru dealeri auto și o interfață modernă, Plus Auto Marketplace este partenerul tău de încredere în tranzacțiile auto.

Intră pe Plus Auto Marketplace și descoperă o nouă experiență de vânzare și cumpărare a mașinilor! Creează-ți un cont acum!

Vinzi sau cumperi, cu noi ieși mereu pe Plus!

Mai multe detalii despre Plus Autotrade

Plus Autotrade este unul dintre cei mai mari distribuitori de autovehicule young-used premium din România, un business cu capital 100% românesc, antreprenorial, care oferă servicii de vânzare și intermediere auto, intermediere financiară, încheiere de asigurări și extragaranții, preluare de autovehicule în regim de consignație, trade-in și buy-back.

Compania a luat naștere în anul 2010, iar din 2016 a pătruns pe segmentul mașinilor premium și de lux. În prezent, a ajuns la un număr de nouă showroom-uri, în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Alexandria, Sibiu, Iași și Oradea. În orice moment, compania un stoc generos de 450 de autovehicule verificate și lunar intermediază vânzarea a 150 de autovehicule. Mai multe detalii, pe https://plus-auto.ro/

Mai multe detalii despre Plus Auto Marketplace

Plus Auto Marketplace este o platformă de anunțuri pentru cei care vor să vândă sau să cumpere o mașină în condiții de deplină siguranță și transparență. Platforma este un spațiu de întâlnire virtual pentru toți cei interesați să vândă sau să cumpere un autovehicul, atât profesioniști (dealeri auto și societăți de leasing), cât și persoane private. Crearea unui cont și publicarea unui anunț se face simplu și rapid, cu doar câteva click-uri, costul pentru fiecare anunț publicat fiind de 10 euro (TVA inclus), valabil pentru 30 de zile.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni