• PRO TV
  • Horoscop zilnic 4 iunie 2024. Fecioarele pot primi job-ul mult visat, Taurii au toate șansele să cucerească pe cineva

Horoscop zilnic 4 iunie 2024. Fecioarele pot primi job-ul mult visat, Taurii au toate șansele să cucerească pe cineva

Horoscop zilnic 4 iunie 2024. Fecioarele pot primi job-ul mult visat, Taurii au toate șansele să cucerească pe cineva

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 4 iunie 2024.

Berbec

Astăzi, iei niște bani despre care nu știai sau uitasei de ei. Surpriza este plăcută, mai ales că apar cheltuieli neprevăzute. Posibil să faci și niște deplasări, să rezolvi chestiuni administrative. Pe de altă parte, discuția cu cineva la care ții și cu care ai avut tensiuni, ar putea să rezolve un conflict.

Taur

Astăzi, s-ar putea să cheltui să-ți faci niște plăceri, ieși cu prietenii sau să programezi o întâlnire romantică. Ai toate șansele să cucerești pe cineva. În planul profesional, pot să apară evenimente neașteptate și vești surpriză, care-ți pot schimba planurile din perioada următoare.

Gemeni

S-ar putea ca astăzi să găsești soluții la o problemă financiară, care ține de casă sau repararea unui bun. În planul sentimental ai parte de o dezamăgire și decizi să închei o relație amoroasă. La serviciu, relațiile cu colegii sunt bune și s-ar putea să afli niște secrete sau lucruri pe care șefii le ascund.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a lua legătura cu prietenii, să-ți rezolvi o problemă, mai ales că-ți vor ieși în cale exact oamenii de care ai nevoie. S-ar putea să te caute și cineva din trecut, un prieten cu care reiei legătura și vă asociați într-un proiect nou sau restrângeți grupul din copilărie.

Leu

Astăzi se activează casa carierei și imaginii și este momentul să-ți folosești abilitățile, pentru a-ți îndeplini niște obiective. Dialogul cu superiorii ar putea să ducă la o propunere de a prelua o funcție sau un alt post. Dacă ai de rezolvat o chestiune birocratică, totul merge ca pe roate și primești un răspuns favorabil.

Fecioară

Profită astăzi de contextul astral să înveți de la oamenii cu mai multă experiență, care-ți ies în cale în diferite conjuncturi! Nu rata ocazia să mergi la un interviu de angajare, dacă simți că vrei să faci o schimbare de direcție profesională, pentru că s-ar putea să primești un job așa cum îți dorești!

Balanță

Astăzi cauți să achiziționezi niște cursuri, să te înscrii la un seminar, un curs de limbi străine, să te prefecționezi într-un domeniu. Sau poate cauți un job în străinătate. Astrele îți sunt favorabile, așa că nu mai sta pe gânduri și acționează!

Scorpion

Astăzi se activează casa relațiilor și relația cu partenerul de cuplu intră în vizorul tău. Îți dorești să vă îmbunătățiți relația și vei face tot ce-ți stă în putere. Ești mai deschis, îți împărtășești gândurile și nevoile și discutați de viitorul vostru împreună.

Săgetător

Astăzi se activează casa sănătății și este un moment bun să te gândești la stilul tău de viață, la cum ai putea să contribui cu pași mici, dar siguri, să adopți o dietă, să faci sport, să te odihnești mai mult. Încearcă să-ți schimbi obiceiurile!

Capricorn

Astăzi faci tot posibilil să fii fericit, să-ți petreci ziua în compania cuiva drag, a partenerului. Acorzi prioritate placerilor și îți dorești să-ți pui în valoare creativitatea. Dacă nu poți obține o zi liberă de la serviciu, vei căuta să termini cât mai repede sarcinile, să te ocupi de pasiunile tale.

Vărsător

Casa și chestiunile gospodărești sunt astăzi prioritare pentru tine. S-ar putea să faci și niște deplasări să rezolvi chestiuni legate de casă, o petrecere surpriză unei persoane dragi sau o vizită părinților. În partea a doua a zilei, spre seară, poți avea o întâlnire romantică.

Pești

Astăzi se activează casa comunicării și ești mai deschis să-ți comunici sentimentele, trăirile și gândurile. Dacă lucrezi în domenii în care comunicarea este importantă, ai inspirație și poți pune pe roate un proiect nou. De asemenea, poți obține foarte ușor o aprobare, grație abilităților tale de comunicare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni