• PRO TV
  • Leonard Doroftei vrea să se întoarcă în România. Doi dintre copiii sportivului sunt, deja, în țară „Nu vrea să trăiască în Canada”

Leonard Doroftei vrea să se întoarcă în România. Doi dintre copiii sportivului sunt, deja, în țară „Nu vrea să trăiască în Canada”

Leonard Doroftei vrea să se întoarcă în România. Doi dintre copiii sportivului sunt, deja, în țară „Nu vrea să trăiască în Canada”

În urmă cu patru ani și jumătate, Leonard Doroftei a plecat în Canada, împreună cu soția și cu cei trei copii ai lor. Deși spera ca decizia să le priască tuturor, sportivul a avut parte de o surpriză neplăcută.

Gallery

Familia lui Leonard Doroftei nu s-a acomodat atât de bine în Canada, iar copiii săi au fost cei mai afectați. Deși el a reușit să își construiască o carieră de succes inclusiv peste hotare, cei trei copii și-au dorit foarte mult să revină în România.

Lenoard Doroftei ar putea reveni în România

Soția lui Leonard Doroftei și copiii lor, Vanessa, Alexandru și Adrian, și-au dorit să revină în țara natală și au avut discuții pe această temă chiar de mai multe ori. Vanessa a fost atât de afectată de mutare, încât a preferat să stea tot timpul în casă, departe de socializare.

Vanessa urmează să se întoarcă în România peste doar câteva săptămâni, după ce va încheia liceul, deoarece nu își mai dorește să locuiască în altă țară. Tânăra urmează să se înscrie la facultate, iar Doroftei speră să aleagă una de renume.

„Fiecare e cu drumul lui. Vanesa este, acum, în vacanță, în România. Ea își termină liceul, mai are cam două săptămâni, ca să își poată finaliza examenele pentru sfârșit de liceu, apoi, se întoarce în România. Ea nu vrea să trăiască în Canada. În cinci ani de zile, ea nu știu dacă a ieșit de două ori din casă, adică cu prieteni, decât cu noi. A zis «Stop!». Pentru ea, aici e acasă. Sperăm să fie studentă la medicină sau la drept”, a declarat Leonard Doroftei.

Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei s-a angajat în România

Dacă Vanessa mai are nevoie de doar câteva săptămâni pentru a reveni în țară, Alex, unul dintre băieții sportivului, a făcut, deja, acest pas. S-a angajat în domeniul IT și ar putea fi urmat de Adrian care, deși are o carieră de succes în Canada, ar reveni și el în România, alături de toată familia, dacă se va lua această decizie.

„Alex a terminat facultatea fizic, în Măgurele, a stat aici și, apoi, a venit după noi acolo, în Canada. Este IT-ist. E deja în România. Și-a început jobul. (…)

El lucrează în Canada, e manager la Air Canada. Dacă noi vom fi aici, va veni și el. Dacă hotărâm să ne întoarcem, va fi și el. 99,9% s-a luat hotărârea. Acum, să vedem”, a mai precizat sportivul.

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni