• PRO TV
  • Alina Sorescu a recunoscut cât de afectate au fost fetițele ei de problemele din căsnicia cu Alexandru Ciucu. Artista și-ar fi dorit să divorțeze mai devreme: „Lucrurile erau mai vechi”

Alina Sorescu a recunoscut cât de afectate au fost fetițele ei de problemele din căsnicia cu Alexandru Ciucu. Artista și-ar fi dorit să divorțeze mai devreme: „Lucrurile erau mai vechi”

Alina Sorescu a recunoscut cât de afectate au fost fetițele ei de problemele din căsnicia cu Alexandru Ciucu. Artista și-ar fi dorit să divorțeze mai devreme: „Lucrurile erau mai vechi”

Procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă nu s-a încheiat, iar artista încearcă să obțină pentru fetele ei programul despre care spune că le poate ajuta să își formeze o rutină și să se dezvolte armonios.

Gallery

Alina Sorescu a fost extrem de discretă în ceea ce privește divorțul de Alexandru Ciucu, dar, de ceva timp, a început să ofere câteva informații despre ceea ce a dus la separare, dar și despre procesul de vindecare prin care a trecut.

Alina Sorescu regretă că nu a divorțat mai devreme de Alexandru Ciucu

În cadrul unui podcast la care a fost invitată recent, Alina Sorescu a mărturisit că decizia de a divorța de Alexandru Ciucu nu a fost luată de pe o zi pe alta, ci a fost o decizie gândită foarte bine.

Artista susține că schimbările care începeau să apară în relația ei cu Alexandru Ciucu erau sesizate și resimțite și de cele două fete pe care le au împreună. Cu toate că Alexandru Ciucu era plecat din țară de ceva timp, iar fetele lor erau obișnuite cu absența lui, aceasta s-a temut că divorțul avea să le afecteze destul de serios.

Citește și:

„Fetițele simțeau lucrurile astea, pentru că ele erau mai vechi. Tatăl fetelor locuia, deja, de opt luni într-o altă țară, era deja o pregătire pentru momentul care a urmat. M-am temut de cum vor influența factorii externi fetele, ceea ce eu nu pot controla. Părinții mei au fost alături de mine dintotdeauna”, a spus Alina Sorescu.

Alina Sorescu speră să obțină un program cât mai stabil pentru fetele sale

Alina Sorescu nu are liniște până în momentul în care nu va reuși să obțină un program cât mai stabil pentru fetele sale. Artista își dorește ca micuțele să petreacă timp și cu tatăl lui, așa cum este normal, dar vrea ca programul pe care îl vor stabili judecătorii să fie potrivit pentru ele din toate punctele de vedere.

Citește și:

​Tocmai din cauza problemelor care au dus la separare, Alina Sorescu a mărturisit că regretă că nu a divorțat mai devreme: „Lucrurile între noi erau mai vechi. Nu e ceva ce s-a întâmplat din senin”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni