• PRO TV
  • Cum s-a schimbat viața actriței Carmen Tănase după ce s-a întâlnit întâmplător cu Neti Sandu: „De acolo a pornit toată treaba”

Cum s-a schimbat viața actriței Carmen Tănase după ce s-a întâlnit întâmplător cu Neti Sandu: „De acolo a pornit toată treaba”

Cum s-a schimbat viața actriței Carmen Tănase după ce s-a întâlnit întâmplător cu Neti Sandu: „De acolo a pornit toată treaba”

Fără doar și poate, Carmen Tănase este una dintre cele mai mari actrițe pe care le-a avut vreodată România, iar rolurile de la PRO TV și de la Acasă TV au făcut-o mult mai populară în rândul publicului din întreaga țară.

Gallery

​Fie că vorbim despre Flăcărica din „Inimă de țigan” sau despre Tanti Luminița din „Clanul”, Carmen Tănase a știut să le dea viață unor personaje care au devenit virale atât la televizor, cât și în mediul online.

Invitată recent într-un podcast, celebra actriță și-a amintit de un moment care a marcat-o și despre care spune că i-a schimbat total viața.

În urmă cu aproximativ 17 ani, pe când filma în Buftea pentru „Inimă de țigan”, serial difuzat de Acasă TV, Carmen Tănase s-a întâlnit întâmplător cu Neti Sandu, astrolog la PRO TV. Iar dialogul pe care l-au avut a fost redat acum de actriță.

„Pe vremea când eram la Buftea, se filmau într-o zi pentru «Inimă de țigan» și 33-34 de secvențe, ceea ce este enorm. Se dădea în fiecare zi la televizor, deci noi trebuia să ținem pasul. Acolo a fost eroism, dar așa se întâmplă la seriale peste tot în lume. Am fost foarte mândră de rolul ăla.

Atunci s-a întâmplat ceva. M-am întâlnit cu Neti Sandu prin Buftea, când am început proiectul acesta. Eram la început, nici nu știam pe ce lume suntem, cum să facem. M-am întâlnit cu Neti, nu mai știu ce am zis, am întrebat-o cum îmi merge.
Mi-a spus: «Vei avea un an cum n-a mai fost de zeci de ani în zodia asta. Va fi un an extraordinar, în care vei avea realizări, în care vei avea bani, în care vei avea faimă»! Mă uitam la ea și am zis: «Ia uite ce mi-a zis asta, spune așa că se întâlnește cu mine și na...»!

Băi, așa a fost! Deci așa a fost. Le vede fata incredibil. M-am întâlnit cu ea după niște ani și mi-a spus: «Ți-am zis atunci că așa o să fie»! Așa a fost. Deci de acolo a pornit toată treaba”, a spus Carmen Tănase pe YouTube.

foto: PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Cum au aflat Carmen Tănase și Lux și Opulență că atașamentul pisicilor e una dintre cele mai prețioase nestemate

Cum au aflat Carmen Tănase și Lux și Opulență că atașamentul pisicilor e una dintre cele mai prețioase nestemate

Publicat

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni