• PRO TV
  • Mama lui Jador și-a spus părerea sinceră despre Oana Ciocan. Logodnica artistului era de față și a auzit tot: „Dumnezeu a dat”

Mama lui Jador și-a spus părerea sinceră despre Oana Ciocan. Logodnica artistului era de față și a auzit tot: „Dumnezeu a dat”

Mama lui Jador și-a spus părerea sinceră despre Oana Ciocan. Logodnica artistului era de față și a auzit tot: „Dumnezeu a dat”

Jador și Oana Ciocan sunt împreună de aproximativ o jumătate de an, însă aceasta i-a cunoscut, deja, părinții. Relația lor a avansat extrem de repede și devine din ce în ce mai serioasă pe zi ce trece.

Gallery

Jador are o relație specială cu părinții lui, iar Oana Ciocan, viitoarea lui soție, nu se lasă mai prejos. Tânăra nu doar că i-a cunoscut părinții, dar și petrecere timp cu aceștia, dovadă fiind unul dintre clipurile pe care artistul le-a postat pe contul său de TikTok.

Mama lui Jador o apreciază pe Oana Ciocan

Oana Ciocan a cucerit-o total pe mama lui Jador, care îi mulțumește lui Dumnezeu pentru faptul că i-a dat o asemenea noră. Femeia este extrem de bucuroasă pentru fiul ei, având doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Mai mult decât atât, din moment ce logodna celor doi a avut loc, în timpul unei ediții Survivor All Stars, cei doi au vorbit și despre copii, iar mama artistului este nerăbdătoare să își cunoască nepoțeii pe care speră ca cei doi să îi facă în viitorul apropiat.

Citește și:

„M-am rugat la Dumnezeu și Dumnezeu mi-a dat o binecuvântare. Frumusețe! Dumnezeu a dat. Îi dă Domnul și pe aceia, trebuie să ne dea și nouă un nepoțel, doi, trei, patru”, a spus mama lui Jador.

Tatăl lui Jador nu crede că Oana Ciocan va îmbrăca rochia de mireasă

Dacă mama lui Jador este foarte încântată de ceea ce fiul ei trăiește alături de logodnica sa, nu același lucru îl putem spune și despre tatăl fostului Faimos.

Romeo Dumitrache a mărturisit, în cadrul unui interviu, că, în ciuda logodnei, fiul lui le-a spus tuturor fostelor iubite cât de mult le iubește, ceea nu îl face să creadă că vor rămâne împreună prea mult timp.

Citește și:

„Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o, dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală. Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. Sincer vă spun: nu știu ce va urma în viața băiatului meu”, a spus tatăl artistului, conform Playtech.

 

 Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni