• PRO TV
  • Unde e văzut zilnic Mihai Albu după ce a aflat că are cancer: „Sunt acolo tot timpul”

Unde e văzut zilnic Mihai Albu după ce a aflat că are cancer: „Sunt acolo tot timpul”

Unde e văzut zilnic Mihai Albu după ce a aflat că are cancer: „Sunt acolo tot timpul”

Ajuns la aproape 62 de ani, vârstă pe care o va împlini la începutul lunii august, Mihai Albu a trecut printr-o mare cumpănă în acest an.

Gallery

​Celebrul creator de modă și arhitect a aflat la începutul acestui an că are cancer, iar în primăvară s-a operat. După operație, a dezvăluit public că este bolnav, dar că a avut noroc că a descoperit acest lucru din timp, astfel viața lui a fost salvată.

Într-un interviu pe care l-a oferit la o televiziune mondenă, Mihai Albu a spus că, după ce s-a operat și analizele au arătat bine, s-a întors în atelierul său, acolo unde este văzut aproape zilnic.

După cum afirmă chiar „Arhitectul Pantofilor”, așa cum și-a câștigat supranumele, el petrece tot mai mult timp în atelier, deoarece perioada în care a fost speriat și era absent a trecut.

„Am trecut hopul cel mare, acum chiar de la zi la zi mă simt mai bine. Am revenit la atelier, sunt în întâmpinarea clientelor mele care au dat năvală! A fost o perioadă de februarie, martie, aprilie în care am fost speriat, am făcut multe analize. M-am dus la atelier, dar nu am fost prezent. După operație, sunt acolo tot timpul.

Eu am urmat un anumit protocol, toate analizele, operația. O analiză făcută la timp și o boală depistată timpuriu poate salva viața! Dacă e prea târziu, sunt complicații mari”, a spus Mihai Albu la o televiziune mondenă.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni