• PRO TV
  • Dependența care nu-i dă pace lui Irinel Columbeanu! Ce face de când s-a mutat la azil: „Încerc să las, dar nu pot”

Dependența care nu-i dă pace lui Irinel Columbeanu! Ce face de când s-a mutat la azil: „Încerc să las, dar nu pot”

Dependența care nu-i dă pace lui Irinel Columbeanu! Ce face de când s-a mutat la azil: „Încerc să las, dar nu pot”

În urmă cu aproximativ un an, după ce era invitat la un podcast de pe YouTube, despre Irinel Columbeanu s-a aflat că a pierdut întreaga lui avere și a ajuns să locuiască la azil.

Gallery

​Inițial, fostul afacerist se mutase cu chirie într-un apartament din Colentina, însă nu a mai avut bani să plătească utilitățile, astfel că a ajuns în azilul din Ghermănești în care și-a petrecut și tatăl lui ultimii ani din viață.

Chiar dacă are o pensie de doar 2.000 de lei, aceștia fiind singurii lui bani din care trebuie să trăiască, Irinel Columbeanu a mai fost ajutat și de alți prieteni să poată sta la azil, deoarece cheltuielile lunare sunt în jur de 6.000 de lei. Însă are și discount din partea patronului azilului!

Recent, într-un interviu pentru Cancan, Irinel Columbeanu a dezvăluit că, de când a ajuns la azil, a creat mai multe dependențe. Iar cea mai mare este cea de telefonul mobil, urmată de cea de televizor.

„Acum am mai mult timp, lucrez la carte. Am și alte povestiri, de la colegii de aici. Sunt un pic și jurnalist. Despre cum era pe vremuri. Mi-am făcut o prietenă, care și ea are un fiu în America. Acesta e avantajul la azil, că legi noi prietenii. Socializarea. Prieteni dezinteresați.

Principala preocupare e telefonul, să reintru în șirul comunicărilor zilnice. Încerc să-l las, dar nu prea pot. Am devenit dependent. Întâi pe telefon, apoi la televizor. Merg și la sală aici, mai fac sport. De citit, citesc în special cărțile mele. Și pot spune că mi-au plăcut. Vreau să încep să scriu și la ultima carte, dar sunt probleme cu conectarea la rețeaua de internet”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

foto: captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni