• PRO TV
  • Scene sfâșietoare la înmormântarea Raisei, fetița în vârstă de doi ani ucisă de propriul verișor! Zeci de persoane au condus-o pe ultimul drum

Scene sfâșietoare la înmormântarea Raisei, fetița în vârstă de doi ani ucisă de propriul verișor! Zeci de persoane au condus-o pe ultimul drum

Scene sfâșietoare la înmormântarea Raisei, fetița în vârstă de doi ani ucisă de propriul verișor! Zeci de persoane au condus-o pe ultimul drum

Pe data de 1 iunie 2024 trupul neînsuflețit al Raisei a fost condus pe ultimul drum. Zeci de persoane au venit să își ia rămas bun de la micuța ucisă chiar de propriul ei verișor.

Gallery

​O tragedie îngrozitoare a avut loc în Dolj, acolo unde Raisa, o fetiță în vârstă de doar doi ani și cinci luni, a fost ucisă cu sânge rece de propriul ei verișor. Trupul neînsuflețit al copilei a fost descoperit de oamenii legii într-o zonă împădurită din apropierea locuinței acesteia și prezenta mai multe urme de violență fizică, dar și semne de sugrumare. 

La doar o zi de la descoperirea înfiorătoare, verișorul Raisei, un băiat în vârstă de doar 15 ani, și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor. Copilul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat pentru omor calificat. 

​În timp ce călăul copilei se află în spatele gratiilor, părinții Raisei au condus-o pe ultimul drum. Într-o ceremonie funerară organizată chiar de Ziua Copilului, 80 de oameni s-au adunat pentru a-și lua „adio” de la copila care a murit nevinovată. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINI DE LA ÎNMORMÂNTARE

Tatăl Raisei nu își poate reveni nici acum din șoc și nu înțelege de ce nepotul său a recurs la un asemenea gest. Mai mult decât atât, bărbatul a declarat că nimeni din familia acestuia nu s-a prezentat la priveghi sau înmormântare.

„Nu (n.r. nu a venit nimeni din familia verișorului la priveghi). Nu am dat veste, nici noi nu am vrut să îl acceptăm. Nu le-aș fi interzis, dar eu dacă știu că tocmai băiatul lor mi-a omorât mie fetița și eu îmi văd fetița în sicriu... nu mai vreau așa, povara asta. Eu îmi văd fetița mea în sicriu și să știu că băiatul lor mi-a omorât fetița, nu aș putea să mă uit în ochii lor. Au sunat la sora mea și au zis că le pară rău că nu pot să ajungă, că ar vrea să vină, dar nu vin, pentru că și noi le-am spus”, a mai spus familia Raisei în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: YouTube, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni