• PRO TV
  • Bunica lui Pescobar, indignată la botezul strănepotului ei! Ce i-a reproșat patronului de la Taverna Racilor: „Sunt prea dezbrăcate!”

Bunica lui Pescobar, indignată la botezul strănepotului ei! Ce i-a reproșat patronului de la Taverna Racilor: „Sunt prea dezbrăcate!”

Bunica lui Pescobar, indignată la botezul strănepotului ei! Ce i-a reproșat patronului de la Taverna Racilor: „Sunt prea dezbrăcate!”

Paul Nicolau și Gianina Crișan și-au botezat, de curând, fiul, iar la marele eveniment au fost prezente foarte multe persoane, printre care și bunica afaceristului, care s-a arătat, la un moment dat, nemulțumită. Iată ce a deranjat-o la botezul strănepotului său!

Gallery

​Cunoscutul patron al lanțului de restaurante Taverna Racilor și Gianina Crișan au devenit părinți de băiat în luna martie a acestui an. De curând, cei doi au organizat botezul micuțului, eveniment de la care nu a lipsit nici fiica afaceristului, dintr-o relație anterioară, însoțită fiind de bunică. La un moment dat, când camerele de filmat erau ațintite asupra ei, femeia și-a exprimat nemulțumirea cu privire la îmbrăcămintea unor domnișoare prezente la botez.

Întrebată fiind de nepotul său dacă se simte bine la eveniment, aceasta nu a ezitat să îi spună, cu sinceritate, că nu a fost deloc de acord cu ținutele unor domnișoare. Femeia a observat că printre invitați se numără și câteva tinere îmbrăcate sumar, lucru pe care nu îl consideră potrivit la un botez, ci mai degrabă la o nuntă.

„Pescobar: O avem pe bunicuța, cum să nu fie prezentă bunicuța la botezul băiatului meu. Ia zi bunica cum ți s-a părut prima sesiune, la biserică.

Bunica: Așa cu preoții frumos, dar cu îmbrăcămintea și cu atâtea poze multe nu mi-a plăcut. Nu e credința așa. Credința e puțin mai restrânsă.

Prea multe poze, prea multe mode din astea care sunt prea dezbrăcate. La botez lumea trebuie să vină așa un pic mai serios, e botez, nu e nuntă. Așa Paul să faci!

Pescobar: Dar aici cum am organizat restaurantul îți place?

Bunica: Asta-i minunat, prea, prea minunat. La mulți ani! Te vreau cu credință mai multă și cu mai multă ordine.

Pescbar: Ai zice mai multe…dar nu mai zici că e botezul.

Bunica: Aș zice, dar da, gata”, a spus bunica.

Botezul fiului lui Paul Nicolau a avut loc pe data de 31 mai. În ziua marelui eveniment, familia și prietenii afaceristului au mers la biserică, iar mai apoi petrecerea a continuat în Herăstrău, la Pescobar Sushi.

Pescobar a dezvăluit și numele pe care îl poartă fiul său, anume Marc Paul.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni