• PRO TV
  • Mesajul sfâșietor transmis de Bogdan, soțul tinerei care a murit la scurt timp după ce a născut: „Ce mi-a mai rămas după acest șoc?”

Mesajul sfâșietor transmis de Bogdan, soțul tinerei care a murit la scurt timp după ce a născut: „Ce mi-a mai rămas după acest șoc?”

Mesajul sfâșietor transmis de Bogdan, soțul tinerei care a murit la scurt timp după ce a născut: „Ce mi-a mai rămas după acest șoc?”

Soțul Biancăi, tânăra mămică care s-a stins din viață la o lună după ce a născut, a transmis un mesaju sfâșietor.

Gallery

Bianca s-a stins din viață la vârsta de 19 ani, la o lună după ce l-a adus pe lume pe fiul său. O țară întreagă a rămas șocată de modul în care tânăra a sfârșit. În urmă au rămas un soț îngenunchiat de durere și un bebeluș de doar o lună.

Bogdan, pompierul de la ISU Suceava, a transmis un mesaj cutremurător după moartea soției

Bogdan este sfâșiat de durere și nu poate să înțeleagă cum tocmai soția lui a sfârșit într-un asemenea mod, la doar 19 ani.

Cei doi erau împreună de un an, iar în urmă cu o lună a venit pe lume rodul iubirii lor, un băiețel, care nu își va cunoaște niciodată mama.

Bogdan trece prin momente extrem de grele, însă încearcă să găsească puterea pentru a se ridica pe fiul său.

Pompierul de la ISU Suceava a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, în memoria partenerei lui de viață.

„Sunt Bogdan, soțul Biancăi! În primul rând, mi-am adunat toate gândurile și puterile pentru a putea scrie aceste rânduri. Vreau să vă mulțumesc tuturor care ați fost în aceste momente grele alături de mine și de familia mea. Am primit sute de mesaje, fiecare a fost dornic să mă ajute într-un fel sau altul. A fost o mobilizare uimitoare ce m-a ajutat să rămân în picioare în momentele astea. Cunoscuți, necunoscuți, oameni din țară, toți mi au fost alături.

Colegii mei de la pompieri au plâns alături de mine în fiecare seară și au întărit în mine faptul ca niciodată nu o sa fiu singur, ei fiind familia mea. Moartea soției mele a venit ca un șoc pentru mine, pentru copilul nostru drag și pentru toți cei apropiați ei, inclusiv pentru toată țara asta. M-am întrebat de multe ori ,,de ce e așa‘’? De ce eu? Răspunsul e unul sigur și e la Dumnezeu, și El știe de ce e așa.

Citește și:

Cine a fost Bianca? Bianca, mama devotată si soție iubitoare, rămâne în amintirea celor dragi fata veselă și optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze. O fire gingașă, dar totuși luptătoare, a încercat să țină piept tuturor momentelor grele prin care a trecut. S-a agățat permanent de gandul ca eu, soțul ei, și Matias, rodul iubirii noastre, o așteptăm acasă și-și va putea trăi fericită visul îndeplinit. "Puiul meu mic", "iubirea mea mica", așa cum ea îl alinta pe Matias, a simțit iubirea nemărginită pe care mama sa i-o purta și pe care avea să i-o dovedeasca pentru tot restul vieții lui.

Ce mi-a mai rămas după acest șoc? Mi-a rămas o iubire sinceră:MATIAS. Matias rămâne pe acest pământ ca fiind amintirea ei vie și mă voi ocupa de-a lungul vieții să-i povestesc cât de mult l-a iubit mama lui și cât a luptat pentru a reveni acolo unde simțea fericire, împlinire, dragoste. Cu multă recunoștință, soțul Biancăi”, a scris soțul Biancăi, pe Facebook.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni