• PRO TV
  • Ultimele imagini cu cei trei tineri români în Italia, înainte de a fi înghiţiţi de viiturile de pe fluviul Natisone. Patrizia și Bianca au fost găsite moarte. Cristi este căutat în continuare

Ultimele imagini cu cei trei tineri români în Italia, înainte de a fi înghiţiţi de viiturile de pe fluviul Natisone. Patrizia și Bianca au fost găsite moarte. Cristi este căutat în continuare

Ultimele imagini cu cei trei tineri români în Italia, înainte de a fi înghiţiţi de viiturile de pe fluviul Natisone. Patrizia și Bianca au fost găsite moarte. Cristi este căutat în continuare

Au apărut ultimele imagini cu cei trei tineri români în Italia, înainte să fie înghițiți de viiturile de pe fluviul Natison. Cele două fete au fost găsite moarte, în timp ce băiatul este de negăsit.

Gallery

​Tragedie fără margini în Italia, după trei zile de când trei tineri români au fost luați de apele râului Natisone și dați dispăruți. Cele două fete, Bianca Doroș și Patrizia Cormoș au fost găsite fără viață de scafandri, iar trupurile neînsuflețite le-au fost aduse la male.

Bianca Doroș și Patrizia Cormoș au murit înecate

Cei trei tineri români care încercau să se fotografieze pe o mică plajă de pe râul Natisone, regiunea Udine, dar au fost luați prin surprindere de curenții puternici și izbiți din plin, după ce au încercat, îmbrățișându-se, să se salveze, a cutremurat atât România, cât și Italia. VEZI ULTIMELE IMAGINI CU CEI TREI TINERI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Duminică, 2 iunie, trupurile neînsuflețite ale celor două fete au fost găsite la o distanță de 700-1000 de metri de locul în care au fost surprinse pentru ultima dată. Informația a fost confirmată de primarul localității Premariacco, conform unui site de știri.

Cristi Molnar, iubitul Biancăi, este încă de negăsit. Autoritățile continuă căutările în cazul său, în timp ce familiile celor trei tineri au ajuns la locul unde s-a produs tragedia și au primit sprijin din partea medicilor și psihologilor italieni.

Citește și:

Mama Patriziei a presimțit că fiica ei va muri

Înainte ca Patrizia să fie găsită fără suflare, mama ei făcea declarații sfâșietoare. Femeia povestea că Bianca și Cristi, prietenii fiicei sale, au venit în Italia în vizită și au invitat-o pe Patrizia să se revadă.

Pentru că tânăra era destul de obosită, mama ei a sfătuit-o să rămână acasă, dar Patrizia nu a ascultat-o.

„Au vizitat-o doi prieteni, o fată şi logodnicul ei care stă în Austria. Ea a avut un examen azi. Mi-a zis: lasă-mă să mă duc, stăm puţin împreună şi facem nişte poze. Iar eu am sfătuit-o să nu se ducă pentru că era obosită. Cu o seară înainte fusese şi la serviciu. Dar mi-a spus apoi: hai, nu te supăra, lasă-mă să mă duc. Şi uite aşa, într-un final, i-am spus: du-te, draga mea”, a declarat mama Patriziei.

Citește și:

Sursă foto: Facebook/ Captură Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni