• PRO TV
  • Anca Dinicu este însărcinată! Cine este bărbatul alături de care va avea un copil: „Mai bine aflați de la mine..”

Anca Dinicu este însărcinată! Cine este bărbatul alături de care va avea un copil: „Mai bine aflați de la mine..”

Anca Dinicu este însărcinată! Cine este bărbatul alături de care va avea un copil: „Mai bine aflați de la mine..”

Anca Dinicu este însărcinată! Actrița a publicat deja și primele imagini cu burtica de gravidă!

Gallery

​Anca Dinicu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, aceasta făcându-se remarcată atât grație talentului său, cât și datorită personalității efervescente de care dă dovadă ori de câte ori apare în spațiul public. Vedeta de la „Săriți de pe fix” nu doar că are o carieră la care unii doar visează, ci se bucură și de iubirea necondiționată a iubitului său, Georgian. 

Recent, Anca Dinicu a luat prin surprindere showbizul românesc, după ce a anunțat că este însărcinată! Vedeta a postat un mesaj chiar de Ziua Copilului în care le-a dezvăluit fanilor că urmează să devină mamă. În imaginea postată, aceasta apare alături de viitorul tătic, Georgian.

„De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris Anca Dinicu, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS PRIMELE IMAGINI CU ANCA DINICU GRAVIDĂ

​Cine este bărbatul alături de care Anca Dinicu va avea un copil

Anca Dinicu a fost întotdeauna discretă cu privire la viața ei personală. Vedeta, deși apare constant în spațiul public, nu divulgă aspecte importante din intimitatea sa, decât atunci când simte că este nevoie. După ce a anunțat că este însărcinată, mulți s-au întrebat cine este bărbatul alături de care va avea un copil.

Iubitul Ancăi Dinicu este Victor Georgian Păun, un baschetbalist legitimat la la clubul BC SCM Timisoara, club cu care a jucat în Liga Națională de Baschet a României. Acesta are și o afacere pentru sportivi, „Retreat Ca Sportivii”.

Sursă foto: Instagram

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ IUBITUL ANCĂI DINICU

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni