• PRO TV
  • Zanni a revenit în România, după ce a câștigat Survivor All Stars. Dublul campion a fost așteptat la aeroport de zeci de fani

Zanni a revenit în România, după ce a câștigat Survivor All Stars. Dublul campion a fost așteptat la aeroport de zeci de fani

Zanni a revenit în România, după ce a câștigat Survivor All Stars. Dublul campion a fost așteptat la aeroport de zeci de fani

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, a revenit în România. Ieri, 2 iunie, Faimosul le-a dat întâlnire fanilor săi pe aeroportul Otopeni, iar zeci de persoane au venit să îl vadă.

Gallery

Încă de la începutul sezonului Survivor All Stars, Zanni s-a bucurat de susținerea unui număr impresionant de persoane. Foarte mulți au fost cei care și-au dorit ca acesta să iasă învingător, iar voturile lor l-au făcut, din nou, campion.

Zanni, așteptat la aeroport de zeci de fani

Înainte de a ajunge în România, Zanni și-a anunțat susținătorii că va reveni în țară duminică, iar, dacă vor să se întâlnească, se pot vedea pe aeroportul Otopeni. Ieri, o parte din susținătorii acestuia, câteva zeci, l-au așteptat fericiți la aeroport, unde au făcut poze cu el și au primit și câteva autografe (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Citește și:

Vizibil fericit atât pentru revenirea în țară cu marele trofeu, cât și pentru mulțimea de fani care îl aștepta, Zanni a vorbit cu ei, a făcut poze și le-a mulțumit pentru toată susținerea oferită și în acest sezon.

View this post on Instagram

A post shared by ZANNI (@zannidache)

Zanni le este recunoscător tuturor celor care l-au votat

La scurt timp după ce a câștigat Survivor All Stars, Zanni a revenit cu un mesaj postat pe rețelele de socializare. Faimosul s-a simțit vânat întreg sezonul, cum a și menționat în emisiune, iar trofeul obținut, susține el, a confirmat că nimeni și nimic nu îl poate doborî.

Citește și:

„Nu mi se cuvine doar mie bucuria asta pe care o am acum, așa că o să dau cu iubire către toată lumea. Iubire către Războinicii care m-au vânat și care, poate, nu s-au bucurat în seara asta, dar vă iubesc! Iubire pentru Faimoși, pentru toate eliminările, iubire pentru toată echipa de producție, pentru Pro TV, mulțumesc Survivor All Stars, mulțumesc, Domnul Dan, care ne-a dat putere de fiecare dată!

Am văzut înjurături multe în comentarii, lumea mă înjură pe mine, dar nu lume multă, pentru că mai multă lume a fost cu mine. Ce s-a întâmplat pe Facebook, cum se înjură oamenii acolo, e sub orice critică, iubire pentru asta, pentru tot fenomenul Survivor. Bucuria mea e bucuria celor care m-au susținut, vă dau bucuria asta, dormiți cu ea, nu ați luptat degeaba! Lupta asta ați dus-o și voi”, a fost mesajul transmis de Zanni.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni