• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 3 - 9 iunie 2024. Capricornii cuceresc o persoană de care se simt atrași, Gemenii primesc un cadou-surpriză

Horoscop săptămâna 3 - 9 iunie 2024. Capricornii cuceresc o persoană de care se simt atrași, Gemenii primesc un cadou-surpriză

Horoscop săptămâna 3 - 9 iunie 2024. Capricornii cuceresc o persoană de care se simt atrași, Gemenii primesc un cadou-surpriză

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 3 - 9 iunie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste– Mercur, planeta comunicării, intră pe 3 iunie, în zodia Gemeni și activează casa comunicării. Pe 6 iunie se formează Luna Nouă din zodia Gemeni și anunță noi etape în modalitatea de gândire și comunicare cu ceilalți. Posibil o situație care te frământă sau relația cu cineva din trecut să te determine să-ți schimbi felul în care abordezi problemele în cuplu.
Bani – Intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Taur, pe 9 iunie, vine să aducă determinare în obținerea unor beneficii financiare în următoarea perioadă.
Muncă– Jupiter, marele benefic, formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor, din zodia Vărstor, din casa proiectelor, planurilor de viitor și prietenilor sau persoanelor cu care desfășori activități profesionale și este un moment pe care ar trebui să nu-l ratezi, pentru că-ți poate aduce un contract cu venituri mari.

Horoscop Taur săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste– Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze casa personalității, din 9 iunie, semn că urmează o perioadă dinamică pentru tine, cu dispoziție de flirt, aventuri și cuceriri.
Bani – Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Gemeni, pe sectorul financiar, semn că poți începe niște negocerieri salariale sau să închei contracte/colaborări noi. Pe 6 iunie se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care anunță noi etape în planul financiar, privind administrarea veniturilor și obiceiurilor financiare.
Muncă– În prima parte a săptămânii s-ar putea să obții un contract avantajos și recomandarea astrelor este să cooperezi cu oferta care vine spre tine, pentru că este momentul să ți se recunoască meritele. Jupiter, marele benefic, și Pluton, planeta transformărilor, se află într-un aspect armonios în zodii de aer și leagă casa carierei de sectorul banilor.

Horoscop Gemeni săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste– Pe 3 iunie, Mercur, guvernatorul tău, începe să-ți traverseze zodia și vei căuta să clarifici niște aspecte în relație sau de natură familială. Pe 6 iunie se formează Luna Nouă din Gemeni, care te invită la setarea unor obiective personale pentru următorul an.
Pe de altă parte, sectorul frământărilor interioare și trecutului este activat de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 9 iunie, semn că universul tău interior va fi răscolit. Îți redirecționezi energia spre interior pentru o reechilibrare emoțională.
Bani – Sâmbătă și duminică se activează sectorul financiar și este posibil să apară niște cheltuieli, să cumperi un cadou unui prieten sau să faci o surpriză unei persoane dragi. Și tu, la rândul tău, te poți primi un cadou surpriză.
Muncă– Oportunități profesionale pot să apară în prima parte a săptămânii. Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din sectorul principiilor și dezvoltării profesionale, semn că apar șanse să faci o schimbare benefică în planul profesional, care va fi în acord cu credințele și principiile tale, dar și cu pregătirea ta.

Horoscop Rac săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste– Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Gemeni, pe casa subconștientului și universului interior, pe care-l va răscoli cu tot felul de idei și analize privind acțiunile din trecut. Luna Nouă din 6 iunie vizează aceleași domenii și te invită la un bilanț și la eliminarea bagajului emoțional care te ține în loc să evoluezi sau să mergi mai departe.
Bani – Pluton, planeta transformărilor, în tranzit prin casa intereselor financiare, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în drumul său prin zodia Gemeni, respectiv prin casa frământărilor interioare și este posibil să ai intuiție într-un context financiar, să rezolvi o situație sau să primești o ofertă profesională mai bună de la cineva care te apreciază și te susține din umbră.
Muncă– Sectorul planurilor de viitor este activat de intrarea lui Marte, guvernatorul casei carierei, din 9 iunie. Se anunță o perioadă dinamică în toate proiectele și activitățile pe care le desfășori la serviciu.

Horoscop Leu săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste– Sectorul prietenilor și vieții sociale este activat, din 3 iunie, de intrarea lui Mercur, astrul comunicării, semn că se animă viața socială, ieși mai mult și ai șanse să legi prietenii sau să-ți faci cunoștințe noi. Dacă ești singur, s-ar putea să începi să flirtezi cu cineva. Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, anunță noi etape în relația cu prietenii și planurile tale de viitor, legate de începerea unei relații.
Bani – Pentru că Mercur este guvernatorul casei banilor, intrarea lui, pe 3 iunie, în casa prietenilor și planurilor pe termen lung, ar putea să aducă oferte de job sau implicare într-o activitate extraprofesională cu un prieten. De asemenea, cineva din grupul tău te poate susține sau recomanda într-un job.
Muncă– În prima parte a săptămânii se formează un aspect armonios, între Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa prietenilor și planurilor de viitor, și Pluton, planeta transformărilor, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Este un moment favorabil să accepți o ofertă care vine spre tine printr-un prieten, prin partener sau prin grupul pe care-l frecventezi.
Pe 9 iunie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa carierei și aduce determinare, curaj și inițiative să-ți urmărești niște obiective profesionale.

Horoscop Fecioara săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste– Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, activează sectorul imaginii și statutului și formează un aspect tensionat cu Saturn, seniorul karmei, din casa relațiilor, semn că s-ar putea să rupi o relație, să-ți schimbi statutul. Posibil să apară tensiuni între tine și partener și te gândești că este momentul să iei o decizie importantă pentru tine.
Bani – Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Taur, pe 9 iunie și urmează o perioadă în care vei investi bani în pregătirea ta profesională sau în călătorii.
Muncă– Sectorul carierei este activat în această săptămână de mai multe contexte astrale. Astfel, în 3 iunie, Mercur, guvernatorul tău, intră în casa carierei și aduce oferte de job, îți prezinți superiorilor ideile sau faci planuri pentru o relansare profesională. Pe fondul acesta are loc Luna Nouă din 6 iunie, care te invită la setarea unor obiective profesionale pentru următorul an.

Horoscop Balanță săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste– În prima parte a săptămânii, Jupiter, marele benefic, formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice. Așadar, este posibil să te apropii mai mult de cineva din străinătate sau să-ți găsești partener, dacă ești singur, participând la niște cursuri sau într-o călătorie.
Bani – Marte, planeta acțiunii, intră în 9 iunie, în zodia Taur, în sectorul intereselor financiare, semn că urmează o perioadă dinamică, să intri în posesia unor bani sau bunuri, să administrezi resursele deținute la comun cu partenerul.
Muncă- Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în casa dezvoltării profesionale. Te va preocupa în perioada următoare să participi la schimburi de experiență, să înveți lucruri noi. Pe fondul acesta are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care-ți deschide noi oportunități de învățare, să obții o bursă, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine.

Horoscop Scorpion săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste– Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, pe casa relațiilor, semn că urmează o perioadă dinamică, cu redirecționarea energiei spre partener și relație. Atenție la faptul că s-ar putea să ai impulsul să intri mai des în conflicte, dacă partenerul nu rezonează cu intențiile tale!
Bani – Începând din 3 iunie, de când Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Gemeni, vei fi interesat să-ți reorganizezi situația financiară, să administrezi niște bunuri de valoare mai mare, să intri în posesia unor bani proveniți dintr-o vânzare. Pe fondul acesta are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide o nouă etapă și te invită la setarea unor obiective financiare pe termen lung privind administrarea banilor.
Muncă– În prima parte a săptămânii, s-ar putea să apară evenimente neașteptate la serviciu, care te pot determina să iei decizii privind începerea unei activități pe cont propriu. Jupiter, marele benefic, formează un aspect armonios cu Pluton, guvernatorul tău, și este posibil să vină o propunere din partea cuiva din familie să lucrați împreună.

Horoscop Săgetător săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste– Mercur, planeta comunicării, ajunge pe 3 iunie, în casa relațiilor, iar pe 6 iunie se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care anunță etape noi în relația de cuplu, și te invită la o comunicarea mai bună și o altă abordare, astfel încât să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul.
Bani – În prima parte a săptămânii se formează un aspect armonios între Jupiter, guvernatorul tău, din casa parteneriatelor, și Pluton, planeta transformărilor, din casa comunicării. Cele două planete operează în favoarea ta și-ți pot aduce niște contracte și oportunitatea de a obține mai mulți bani.
Muncă– Sectorul muncii primește, din 9 iunie, intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Taur. Așadar, te poți aștepta la energie și dinamism la locul de muncă. Crește randamentul și simți că te poți implica în mai multe proiecte. Atenție, însă, că te poți suprasolicita prea tare, să-ți afecteze sănătatea!

Horoscop Capricorn săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste – Sectorul iubirii și aventurilor romantice este activat, din 9 iunie, de intrarea lui Marte, planeta acțiunii. Urmează o perioadă dinamică în planul sentimental. Și dacă faci parte dintr-un cuplu și dacă ești singur, vei investi energie în aprinderea pasiunii în cuplu sau în cucerirea unei persoane de care te simți atras.
Bani – Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa muncii, formează un aspect armonios, în prima parte a săptămânii, cu Pluton, din casa banilor. Așadar, ai ocazia să primești o ofertă profitabilă, care-ți poate mări considerabil veniturile.
Muncă– Pe 3 iunie, Mercur, astrul comunicării, intră în zodia Gemeni, pe casa muncii și aduce o reorganizare a sarcinilor, relații mai bune cu colegii și oferte noi de muncă. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 6 iunie, care deschide noi etape în planul profesional și te invită la setarea unor noi obiective pentru următorul an.

Horoscop Vărsător săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste– Pe 3 iunie, Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv casa iubirii și aventurilor și urmează o perioadă cu dialoguri, clarificări în planul sentimental. De asemenea, dacă ești singur, s-ar putea să fii atras de cunoștințele persoanelor cu care interacționezi. Pe fondul acesta astrologic se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, în 6 iunie, care anunță noi etape și setarea unor obiective în planul amoros.
Pe 9 iunie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze sectorul familiei și va activa tot ce ține de casă și patrimoniu, însă atenție și nu-ți impune punctele de vedere prea agresiv! Lasă-i și pe ceilalți să aibă un cuvânt de spus!
Bani – În prima parte a săptămânii se formează un aspect armonios între Jupiter, marele benefic, și Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa personalității, semn că vin spre tine oportunități de implicare în proiecte, care-ți pot pune în valoare creativitatea, să-ți suplimentezi veniturile.
Muncă– În planul profesional, nu se întrevede nicio modificare în sarcinile și rutina zilnică. Poate doar vei simți că se mărește puțin volumul de muncă, dar reușești să faci față provocărilor.

Horoscop Pești săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Dragoste– Sectorul vieții de familie este activat de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, din 3 iunie, în zodia Gemeni și de Luna Nouă din 6 iunie, care anunță noi etape în planul familial, privind căminul, relațiile cu părinții sau administrarea patrimoniului.
Bani – Sectorul comunicării, primește, din 9 iunie, tranzitul lui Marte, guvernatorul casei banilor, semn că poți începe negocieri, să abordezi altfel situația în raport cu cei cu care desfășori activități, să-ți dai mai multă valoare și să obții niște beneficii financiare pe care le meriți.
Muncă– În prima parte a săptămânii se formează un aspect armonios, între Jupiter, guvernatorul casei carierei, și Pluton, planeta transformărilor profunde, care se află în tranzit prin sectorul frământărilor interioare. Posibil să ai niște revelații legate de direcția ta în carieră, să iei niște decizii importante, care să-ți schimbe cursul vieții. Coopereză cu ce vine spre tine, pentru că vei avea numai de câștigat!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni