• PRO TV
  • Horoscop zilnic 3 iunie 2024. Taurii negociază un contract în favoarea lor, Scorpionii au discuții despre viața lor intimă

Horoscop zilnic 3 iunie 2024. Taurii negociază un contract în favoarea lor, Scorpionii au discuții despre viața lor intimă

Horoscop zilnic 3 iunie 2024. Taurii negociază un contract în favoarea lor, Scorpionii au discuții despre viața lor intimă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 3 iunie 2024.

Berbec

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Gemeni, respectiv casa gândirii, comunicării, negocierilor, interacțiunilor cu ceilalți și deplasărilor. Urmează o perioadă prielnică învățării, privind negocierile, deplasările în scop administrativ sau financiar. De asemenea, dacă ai de susținut interviuri, examene, proiecte, vei avea o capacitate mare de concentrare.

Taur

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, de astăzi, zodia Gemeni, respectiv casa banilor, valorilor și stimei de sine. Urmează o perioadă cu idei, pe care le vei pune în practică să-ți mărești veniturile. Poți negocia în favoarea ta un contract, să-ți dai mai multă valoare.

Gemeni

Veste bună pentru tine astăzi, pentru că Mercur, guvernatorul tău, începe să-ți tranziteze casa personalității. Te exprimi și acumulezi mai ușor informație, socializezi, negociezi în favoarea ta contracte și poți lua decizii importante. De asemenea, lămurești chestiuni importante în sfera relațională sau profesională.

Rac

Mercur, planta comunicării, începe să-ți traverseze sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. S-ar putea să se reactiveze niște amintiri, să analizezi anumite situații, pe care acum le-ai aborda altfel. De asemenea, îți redirecționezi energia spre interior și cauți să te reechilibrezi.

Leu

Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul astăzi prin casa prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung. Urmează o perioadă în care se animă viața socială, îți rezervi mai mult timp pentru prieteni și ai idei noi în proiectele pe care le ai în desfășurare.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, își începe tranzitul prin zodia Gemeni, prin casa carierei și reputației profesionale și operează în favoarea ta în comunicarea cu superiorii. Ai un randament intelectual ridicat, primești oferte și propuneri de job și îți îndeplinești obiectivele.

Balanță

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Gemeni, pe sectorul cunoașterii, studiilor, dezvoltării profesionale, călătoriilor și convingerilor de viață. Urmează o perioadă favorabilă învățării, înscrierii la cursuri, privind obținerea unor diplome și atestate, participarea la seminarii sau rezolvarea unor chestiuni birocratice.

Scorpion

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Gemeni, respectiv casa intereselor financiare, a banilor și bunurilor deținute la comun cu partenerul, relațiilor și vieții intime. Urmează o perioadă în care-ți vei reorganiza situația financiară și vei stabili cu partenerul un plan de returnare a unor datorii sau de economisire, de valorificare a unor bunuri. De asemenea, au loc discuții despre viața intimă.

Săgetător

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze de astăzi casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Se îmbunătățeste comunicarea cu partenerul, clarifici niște situații și ajungi la înțelegeri în relațiile profesionale sau închei contracte/asocieri/parteneriate.

Capricorn

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în sectorul muncii și sănătății. Reorganizezi sarcinile și relațiile cu colegii se îmbunătățesc. Poți primi oferte de muncă, iar în sfera sănătății cauți să te informezi să adopți o dietă, să-ți schimbi stilul de viață.

Vărsător

Mercur ajunge astăzi în zodia Gemeni, pe sectorul iubirii și aventurilor, copiilor, creativității și distracției. Urmează o perioadă cu preocupări pentru aceste domenii, declarații, organizare a vacanțelor și timpului liber pentru lunile de vară.

Pești

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Gemeni, pe sectorul casei și spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Se pot rezolva chestiuni administrative ale casei în perioada următoare și au loc dialoguri constructive cu ceilalți membrii ai familiei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni