• PRO TV
  • "Ți-a dat Dumnezeu tot ție!" Antonia i-a fascinat pe fani cu formele sale în costum de baie, într-o escapadă în Grecia

"Ți-a dat Dumnezeu tot ție!" Antonia i-a fascinat pe fani cu formele sale în costum de baie, într-o escapadă în Grecia

"Ți-a dat Dumnezeu tot ție!" Antonia i-a fascinat pe fani cu formele sale în costum de baie, într-o escapadă în Grecia

Antonia a îmbinat utilul cu plăcutul într-o deplasare în Grecia, alături de un brand cunoscut de cosmetice. Spre încântarea fanilor, artista a postat câteva imagini de la plajă și de la ședințele foto, etalându-și silueta impecabilă.

În urmă cu jumătate de an se plângea că e “grăsuță” și că nu îi place cum arată în costum de baie, însă în cele mai noi imagini postate pe rețelele de socializare Antonia arată mai bine ca niciodată. Cântăreața și-a etalat abdomenul super tonifiat într-un costum de baie în două piese, negru, spre bucuria fanilor, care i-au făcut sute de complimente.

“Mamă, cît ești de frumoasă, Antonia. Ți-a dat Dumnezeu tot ție!”
“Cea mai frumoasă femeie din România!”, i-au transmis fanii.

Într-o alta imagine, Antonia pozează seducător la apus, cu sutienul la vedere: “Zeița apusului”, i-au scris admiratorii.

Gallery

În ianuarie, Antonia era reticenta să posteze imagini îmbrăcată în costum de baie. “Văd că îmi cereți să postez mai multe imagini din vacanța mea. Nu îmi place să postez prea multe lucruri din viața mea personală. În plus, nu mai sunt deloc în formă, deci nu e momentul pentru mine să postez poze cu corpul meu. Sunt în etapa de “grăsuță”. Accept asta, se întâmplă. 2024 va fi mai bun pentru mine. E nebunie. M-aș descrie acum că fiind “skinny fat” (n.r. “slabă grăsuță”), sunt plină de celulită acum”, spunea Antonia într-un instastory.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni