• PRO TV
  • „A fost o zi magică!” Roxana Hulpe, surpriză uriașă pentru soț la nuntă! Ce talent ascuns are prezentatoarea Pro TV

„A fost o zi magică!” Roxana Hulpe, surpriză uriașă pentru soț la nuntă! Ce talent ascuns are prezentatoarea Pro TV

„A fost o zi magică!” Roxana Hulpe, surpriză uriașă pentru soț la nuntă! Ce talent ascuns are prezentatoarea Pro TV

„A fost o zi magică” - a spus Roxana Hulpe despre ziua în care a fost mireasă. Prezentatoarea Știrilor Pro TV s-a căsătorit la Cluj cu Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold.

Nunta a avut loc de 1 iunie, chiar de ziua de naștere a Roxanei, iar ceremonia religioasă a avut loc în biserica în care prezentatoarea TV a fost botezată. Roxana și Bogdan au avut două perechi de nași – Cabral și Andreea Ibacka și Cosmin și Oana Stan, iar tatăl ei, preot, a fost cel care a condus-o la altar.

Gallery

“A fost o zi magică! Toți prietenii au fost acolo cu noi cu tot sufletul, cu o energie copleșitor de frumoasă, iar asta nu vom uita niciodată! Căsătoria religioasă a fost visul meu, a slujit tata și nu puteam să-mi doresc ceva mai mult. Petrecerea a fost pe sufletul nostru și suntem extrem de bucuroși că am trăit asta împreună cu fetița noastră Zora”, a spus pentru protv.ro Roxana Hulpe.

Invitații au fost luați prin surprindere de momentul artistic pregătit de Roxana pentru soțul ei. Aceasta i-a făcut o super declarație de dragoste, care l-a emoționat până la lacrimi. Nu toată lumea știa că vedeta Pro TV are și o voce demnă de… Vocea României :)

“M-am îndrăgostit într-un minut de cel mai BUN om de pe pământ”, este mesajul transmis de Roxana Hulpe soțului ei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni