• PRO TV
  • Ramona Păun s-a căsătorit la New York! Ce surpriză uriașă i-a făcut soțul în Times Square

Ramona Păun s-a căsătorit la New York! Ce surpriză uriașă i-a făcut soțul în Times Square

Ramona Păun s-a căsătorit la New York! Ce surpriză uriașă i-a făcut soțul în Times Square

Ramona Păun și iubitul ei, Cosmin Mihaiță, s-au căsătorit în orașul visurilor lor, New York. Prezentatoarea Știrilor Pro TV din Sport a fost superbă într-o rochie mini albă, cu trenă, creată de Divine Atelier.

“Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. Am zis “DA” în orașul visurilor noastre”, a scris Ramona Păun pe Instagram.

Vedeta Pro TV a avut parte de o surpriză uriașa când a ajuns în Times Square. Pe ecranele gigantice a fost proiectată o imagine cu ea și soțul sau, dintr-o vacanță anterioară la New York.

Gallery

“Cosmin mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate. În ziua cununiei civile, o poză de la ultima noastră vacanță în New York a apărut pe un ecran uriaș din Times Square”, a împărtășit Ramona cu fanii ei pe rețelele de socializare.

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță formează un cuplu de mai bine de 10 ani și ar fi trebuit să se căsătorească în urma cu câțiva ani, însă pandemia mi-a stricat planurile.

Cei doi au fost nevoiți să își amâne nunta, însă, după cum se vede, tot răul a fost spre bine. Planurile inițiale însă erau cu totul altele: “ Ne-am dorit foarte mult să mergem să facem cununia religioasă și civilă în Bruges, acolo unde m-a cerut de soție, dar, din păcate, nu se poate, pentru că nu suntem cetățeni belgieni. E imposibil. Am crezut că e posibil, am auzit de o experiență similară a unor cunoștințe și chiar eram foarte încântați, dar ni s-au tăiat brusc aripile când am vorbit la ambasadă. Ne reorganizăm cumva, în principiu mi-ar plăcea să fie un mix între o deplasare în străînătate și o petrecere aici”, declara Ramona Păun, în 2022.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni