• PRO TV
  • Ce părere are Monica Gabor despre întoarcerea Irinucăi, în România. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a ascuns ce simte: „Au mai rămas...”

Ce părere are Monica Gabor despre întoarcerea Irinucăi, în România. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a ascuns ce simte: „Au mai rămas...”

Ce părere are Monica Gabor despre întoarcerea Irinucăi, în România. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a ascuns ce simte: „Au mai rămas...”

Peste doar câteva zile, Irinel Columbeanu o va revedea pe Irinuca. Cei doi nu s-au mai văzut de ani buni, iar încercarea lui, din urmă cu doar câteva luni, de a zbura în America a eșuat, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Gallery

Irinel Columbeanu abia așteaptă să o revadă pe fiica lui, Irinuca. Aceasta o duce din ce în ce mai bine în Statele Unite ale Americii, iar fostul om de afaceri de la Izvorani are doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Monica Gabor este fericită pentru fiica ei

În ultimul timp, s-a tot spus că Monica Gabor nu a mai vorbit cu Irinel Columbeanu deloc, în ciuda faptului că acesta are o viață destul de grea la azil, din cauza banilor care îi lipsesc.

Cu toate acestea, nu se opune ca Irinuca să își viziteze tatăl, mai ales din cauza faptului că nu s-au mai văzut de foarte mult timp. Prin urmare, i-a dat voie fiice sale să vină în România, în această lună, pentru a petrece câteva zile alături de tatăl ei.

Pe contul său de Instagram, Monica Gabor a postat o fotografie cu Irinuca, alături de care a scris: „Au mai rămas 13 zile. România, vine”.

Irinel Columbeanu abia așteaptă să își vadă fiica

Nu doar Irinuca este entuziasmată în ceea ce privește revederea, ci și Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani numără zilele până când își va putea strânge fiica în brațe, iar patronul azilului în care stă acesta chiar s-a oferit să o cazeze în casa lui, pentru a fi și mai aproape unul de altul, cele două clădiri fiind în aceeași curte.

„O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Pe 14 iunie o să vină în România. Am vorbit cu ea ieri și m-am bucurat foarte mult. Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina”, a spus Irinel Columbeanu, conform Click.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni