• PRO TV
  • Vlăduța Lupău întâmpină probleme, cu doar o lună înainte de a naște. Soția lui Adi Rus numără zilele până când își va aduce pe lume copilul: „Nu am mai putut”

Vlăduța Lupău întâmpină probleme, cu doar o lună înainte de a naște. Soția lui Adi Rus numără zilele până când își va aduce pe lume copilul: „Nu am mai putut”

Vlăduța Lupău întâmpină probleme, cu doar o lună înainte de a naște. Soția lui Adi Rus numără zilele până când își va aduce pe lume copilul: „Nu am mai putut”

Vlăduța Lupău numără zilele până când va naște cel de-al doilea copil. Solista de muzică de petrecere își va aduce puiuțul pe lume luna următoare, în iulie, însă nu a spus, până acum, data exactă la care va avea loc evenimentul.

 

Gallery

Fiind în ultimul trimestru, Vlăduța Lupău a început să resimtă sarcina din ce în ce mai mult, iar ultimele săptămâni sunt destul de dificile, chiar dacă se află la a doua experiență de acest fel.

Vlăduța Lupău are nevoie de mai multă odihnă

De când a anunțat, în timpul unui concert, că este însărcinată pentru a doua oară, Vlăduța Lupău radiază de fericire și își ține fanii la curent cu modul în care decurge sarcina. Deși este extrem de fericită, pentru că familia ei se va mări, artista recunoaște că trece și prin unele episoade care o solicită destul de mult.

Citește și:

​Zilele trecute, pe contul ei de Instagram, Vlăduța Lupău le-a povestit celor care o urmăresc faptul că nu mai poate sta prea mult în picioare, având mai multă nevoie de repaus. Cu toate acestea, este nelipsită de la evenimentele la care este chemată, deoarece nu își dorește să își dezamăgească fanii.

Citește și:

„Crunt! Deci, la ora asta, mă simt ca și cum aș fi un butoi, o balenă, nu știu cum să vă zic. Am fost și m-am văzut cu cineva în oraș și mă gândeam să mă plimb un pic. Am venit de urgență acasă, căci nu am mai putut să stau, jur! Nu am mai putut să stau în picioare”, a povestit Vlăduța Lupău.

Iair este nerăbdător să își cunoască fratele

Nu mai este mult și Iair, primul copil al Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus, își va cunoaște frățiorul. Micuțul, care va împlini doi ani în luna august, este extrem de nerăbdător, la fel ca și părinții lui.

Vlăduța Lupău și Adi Rus încă nu au dezvălu

 primului copil, numele a fost ales din Biblie.

 

Sura foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni