• PRO TV
  • Cum s-a schimbat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian de când au devenit părinți. Artista a recunoscut că nu totul este atât de ușor pe cât pare: „Luptăm mai mult pentru...”

Cum s-a schimbat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian de când au devenit părinți. Artista a recunoscut că nu totul este atât de ușor pe cât pare: „Luptăm mai mult pentru...”

Cum s-a schimbat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian de când au devenit părinți. Artista a recunoscut că nu totul este atât de ușor pe cât pare: „Luptăm mai mult pentru...”

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți, în urmă cu aproximativ un an și, de atunci, viața lor s-a schimbat radical. Chiar dacă venirea pe lume a lui Sasha i-a apropiat și mai mult, cei doi au fost nevoiți să treacă prin unele schimbări în ceea ce privește relația dintre ei.

Gallery

Theo Rose și Anghel Damian nu mai petrec atât de mult timp pe cât o făcea înainte de venirea pe lume a fiului lor, însă iubirea pe care o simt pentru micuț face ca acest lucru să fie mai ușor de gestionat.

Theo Rose și Anghel Damian își fac timp unul pentru altul

Fiind două persoane care au un program extrem de încărcat, timpul pe care îl pot petrece singuri, unul cu altul, este destul de puțin. Deoarece prioritatea lor principală este micuțul Sasha, care va împlini un an în scurt timp, sunt nevoiți să găsească timp și pentru ei doi.

Artista și actorul au găsit o modalitate prin care să petreacă timp doar ei doi, atât cât le permite programul. Odată la ceva timp, aceștia fug două, trei zile undeva, doi ei doi, iar, când nu reușesc să plece din oraș, micuțul Sasha rămâne cu părinții câteva nopți.

Citește și:

„Probabil că petrecem mai puțin timp decât înainte, dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe acela, puțin, așa cum e. Asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Ni se face dor, luptăm mai mult pentru un weekend împreună.

E greu să ne eliberăm programul. Cam o dată la două luni plecăm câte un weekend doar noi doi. Și dacă nu plecăm și rămânem acasă, dar ducem copilul la țară la ai mei”, a mărturisit Theo Rose.

Theo Rose mai vrea un copil

Chiar dacă primii ani de viață ai unui copil sunt extrem de dificili pentru părinți, din cauza oboselii și a multiplelor responsabilități, Theo Rose și Anghel Damian vor să își mărească familia.

Citește și:

​Aceștia mai vor un copil, ba chiar sunt nerăbdători ca acest lucru să se întâmple. Vestea a reprezentat un mare motiv de bucurie pentru fani, care abia așteaptă să o vadă, din nou, pe Theo Rose cu burtica de gravidă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni