• PRO TV
  • Momente sfâșietoare la înmormântarea Raisei, condusă pe ultimul drum de Ziua Copilului. Tatăl micuței continuă acuzațiile

Momente sfâșietoare la înmormântarea Raisei, condusă pe ultimul drum de Ziua Copilului. Tatăl micuței continuă acuzațiile

Momente sfâșietoare la înmormântarea Raisei, condusă pe ultimul drum de Ziua Copilului. Tatăl micuței continuă acuzațiile

Sâmbătă, 1 iunie, în timp ce părinții din întreaga lume sărbătoreau Ziua Internațională a Copilului, comunitatea din Breasta, Dolj, s-a adunat la înmormântarea Raisei, fetita de 2 ani și jumătate care a fost ucisă cu brutalitate chiar de verișorul său în vârstă de 15 ani.

Gallery

Ceremonia de înmormântare a avut loc chiar în curtea casei, iar momentele au fost unele sfășietoare pentru cei 80 de oameni care au participat la funeralii.

Aceștia au mărturisit că sunt încă șocați de tragedia care a avut loc și s-au strâns pentru a-și lua rămas bun de la micuță.

Părinții Raisei, încă în stare de șoc

Părinții Raisei, încă în stare de șoc, nu au vorbit până acum cu familia băiatului de 15 ani, acuzat de crimă.

Tatăl micuței susține că tânărul nu ar fi putut să comită singur această atrocitate și sugerează că ar fi fost ajutat de cineva din familie.

„Nu cred că băiatul ar fi putut face asta singur. Nu are destulă educație pentru a plănui așa ceva. Cred că a fost ajutat de cineva din familie. Sunt mai mulți oameni implicați în asta,” a declarat tatăl Raisei.

De asemenea, părinții fetiței infirmă speculațiile privind lipsa de discernământ a lui Codreanu Nicolas Masi, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Tatăl Raisei afirmă că băiatul nu avea nicio înregistrare oficială ca având probleme mentale, astfel încât această scuză nu poate fi invocată.

„Este o minciună că e nebun. Dacă ar fi avut un handicap mental, ar fi fost înregistrat la primărie și toată lumea ar fi știut. Dar nu are niciun astfel de document,” a adăugat tatăl îndurerat.

Deși inițial a negat crima, verișorul Raisei, Codreanu Nicolas Masi, a recunoscut în fața probelor că a înjunghiat-o și strangulat-o pe micuță. Surse judiciare au dezvăluit că tânărul ar fi mărturisit anchetatorilor că a ucis-o pe Raisa din invidie, deranjat de atenția pe care aceasta o primea din partea familiei.

Adolescentul a mărturisit că se afla la masă când verișoara sa a intrat în casă, iar mama lui i-a cerut să-i dea și ei o bucată de pâine. Acest lucru l-a enervat și l-a determinat să reacționeze violent. Raisa nu a fost ucisă în casă. Crima a avut loc în apropierea locuinței, iar corpul său a fost abandonat ulterior într-o groapă.

Sursa foto: Stirile Pro TV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni